صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 10:26  -   1398/11/17 ارسال به دوستان

افتخاری دیگر برای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین؛
قهرمانی تیم هندبال دختران در مسابقات کشوری

تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با شایستگی عنوان قهرمانی مسابقات دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با حضور 5 تیم برتر کشور و به میزبانی واحد یزد برگزار شد؛ تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد با غلبه بر همه تیم‌های شرکت کننده و با اقتدار کامل به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست پیدا کند.

در این مسابقات که به صورت دوره‌ای و با حضور تیم‌های برتر دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار شد؛ تیم قزوین موفق شد در بازی اول تیم سیستان و بلوچستان را با نتیجه قاطع 25 بر 12 از پیش رو بردارد.

در بازی دوم تیم قزوین برابر تیم میزبان یعنی تیم یزد قرار گرفت و موفق شد این تیم را هم با نتیجه بسیار خوب 23 بر 15 شکست دهد.

در بازی سوم نیز تیم یک دست و هماهنگ قزوین برابر تیم اصفهان قرار گرفت و توانست با نتیجه 19 بر 6 تیم به پیروزی برسد.

در بازی فینال این مسابقات تیم قزوین برابر تیم فارس که از چند بازیکن ملی پوش و لیگ برتری بهره‌مند بود؛ قرار گرفت و توانست با ارائه یک بازی هوشمندانه و با اتخاذ تاکتیک مناسب این تیم قدرتمند را نیز مقهور خود کند و با نتیجه قاطع 28 بر 13 و با شایستگی به عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات دست یابد.

راحیل شیخ سلیمی، سارا عباسی، حدیثه تقوی، زهره اسدی، مبینا خواتونی، نازنین کمالی، منیره آذرنوشان، ستوده بابا لادی، زهرا عباسی، فاطمه خمسه، زهرا خدابنده‌لو، مرضیه خورانی، بهاره بیگدلو و فائزه کاظمی بازیکنان تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را تشکیل می‌دادند و زینت خوشکام و سیده‌ هاجر سلیمی به عنوان مربی و سرپرست این تیم را همراهی می‌کردند.

شایان ذکر است؛ تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این رقابت‌ها در کنار کسب عنوان قهرمانی، جام اخلاق مسابقات را نیز به خود اختصاص داد.