صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:10  -   1398/11/13 ارسال به دوستان

در نشست هم اندیشی هیأت‌های اندیشه ورز علوم انسانی و هنر تاکید شد؛
هویت سازی، مساله محور بودن و نظارت بر کار دانشگاه با مدیریت جهادی

نخستین نشست هم اندیشی هیأت‌های اندیشه ورز علوم انسانی و هنر استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و قزوین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، نخستین نشست هم اندیشی هیأت‌های اندیشه ورز علوم انسانی و هنر استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و قزوین با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن خیری رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیأت اندیشه ورز استانی در واحد ساری برگزار شد.

دکتر خیری در این نشست گفت: علوم انسانی به صورت خاص و سایر علوم باید در تراز انقلاب اسلامی باشند و این امر با مدیریت جهادی محقق خواهد شد.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و مسئولیت‌های هیأت‌های اندیشه ورز استانی اظهار داشت: ضروری است این هیأت در راستای رفع نقاط ضعف و تقویت کمی و کیفی نشریات و تألیف کتب درسی و مرجع، هم افزایی ملی انسجام داشته و از استادان با سوابق پژوهشی و آموزشی قوی در کارگروه‌های استانی استفاده شود.

حجت الاسلام خیری هیأت‌های اندیشه ورز استان‌ها را قوه عاقله مرکز مطالعات معاونت علوم انسانی و هنر دانست و افزود: مهمترین عرصه فعالیت‌های دانشگاهی در این هیأت، هویت سازی، مساله محور بودن و نظارت بر کار دانشگاه با مدیریت جهادی است.

وی خاطر نشان کرد: در راستای هم افزایی و ارتقای جایگاه علوم انسانی و هنر و نیز هدایت دانشگاه به سمت تمدن اسلامی مسئولان هیأت‌های اندیشه ورز استانی جلساتی مشترک با اعضای هیأت علمی و اندیشه ورز برگزار کرده و به بررسی مشکلات و حل مسئله اقدام و راهکارهای مناسب را ارائه می‌کنند.

شایان ذکر است؛ دکتر اکبری مقدم معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و حجت‌الاسلام والمسلمین صفی‌خانی مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این نشست حضور داشتند.