صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 10:21  -   1398/12/01 ارسال به دوستان

در جشنواره ملی ایثار صورت گرفت؛
برگزیده شدن 2 دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در جشنواره ملی ایثار، به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مسئول ستاد شاهد و ایثارگر این دانشگاه گفت: دو دانشجوی شاهد و ایثارگر برتر علمی استان قزوین برای شرکت در مرحله سراسری چهارمین جشنواره آموزشی-تحصیلی ملی ایثار سال ۹۸ برگزیده شدند.

کشاورز قاسمی افزود: از مجموع ۱۸ منتخب جایزه ملی ایثار کشور دانشگاه آزاد اسلامی، خانم محدثه صراف فرزند جانباز 25 درصد و دانشجوی رشته مهندسی معماری مقطع کارشناسی ارشد و خانم فاطمه یاری شالی فرزند جانباز 40 درصد و دانشجوی رشته حسابداری مقطع کارشناسی از دانشجویان برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هستند.

وی اظهار داشت: چهارمین جشنواره آموزشی- تحصیلی جایزه ملی ایثار در ششم اسفند سال جاری در جوار مرقد مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار می‌شود و در این مراسم از ۳۶ دانشجوی برگزیده علمی-آموزشی، فرهنگی و هنری شاهد و ایثارگر کشور که ۱۸ نفر از آنان برگزیدگان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی هستند، تقدیر به عمل خواهد آمد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها