صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 11:28  -   1399/04/12 ارسال به دوستان

برگزاری نشست ویژه جشنواره موج با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

چهارمین نشست ویژه جشنواره سراسری موج با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و همراهان ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار گردید .

به گزارش دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی ، چهارمین  نشست ویژه جشنواره سراسری ایده های فرهنگی خلاقانه  (موج ) با حضور جناب اقای دکتر نصیری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی  وهمراهان ایشان ، دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و معاونین و مدیران دانشگاه و اعضای کارگروه جشنواره موج و جمعی از اعضای فعال کانون های فرهنگی و مدیرمسئولان نشریات دانشجویی در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار گردید.

در شروع جلسه بعداز تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ، حجت الاسلام صفی خانی معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد قزوین ضمن ارائه گزارشی از روند تشکیل دبیرخانه جشنواره و ایده های دریافت شده مطالبی را بیان نمودند .

در ادامه آقای دکتر موسی خانی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن خیر مقدم  به میهمانان و مدعوین جلسه به آثار  فاخر فرهنگی دانشگاه و شهر قزوین اشاره نمودند و خواستار تلاش برای کیفی سازی ایده ها و هدایت ایده های برتر به سمت تجاری سازی و ایجاد  زمینه کسب وکار و کارآفرینی شدند .سپس جناب آقای دکتر نصیری مدیر کل محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان نکاتی پیرامون تلاش برای انجام فعالیت های تاثیرگذار فرهنگی وکم هزینه به مواردی از ایده های ماندگار فرهنگی اشاره نمودند که با بررسی نیاز جامعه و خلاقیت می توان کارهای خوبی انجام داد.

ایشان در بخش دیگری از بیانات خود ضمن درخواست برای حضور حداکثری دانشجویان و ایجاد زمینه مشارکت کانون های فرهنگی و دانشجویی در بخش های مختلف کمیته های این جشنواره مطالبی را ایراد نمودند .

در ادامه اعضاء جلسه و میهمانان مدعو از جمله سرکار خانم دکتر ابوذری و آقای فتحی نکاتی پیرامون ایجاد گروه های دانشجویی برای مشارکت در برگزاری این جشنواره بیان نمودند.

لازم به ذکر است مهلت ارسال آثار تا پایان آبان ماه 1399 بوده و نتایج این جشنواره در روز  16 آذر همزمان با روز دانشجو اعلام خواهد شد.