صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 22:22  -   1399/04/17 ارسال به دوستان

در مراسمی با حضور دکتر طهرانچی: «دکتر خان‌محمدی» سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین شد

در مراسمی که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد قزوین برگزار شد، دکتر خان محمدی به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدرضا خان محمدی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در مراسم تکریم و معارفه ای که با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد قزوین برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یکی از افتخارات آموزش عالی کشور است، گفت: به نوبه خود از زحمات و تلاش‌های دکتر موسی‌خانی و همکاران ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین قدردانی می کنم.

وی ادامه داد: تقویت نقاط درخشان دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین و توجه بیشتر به دیگر ظرفیت های این دانشگاه، از اولویت های ماست. تلاش داریم ادبیاتی نوین و بدیع را وارد دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین کنیم.

دکتر خان محمدی با تأکید بر اینکه اکنون نمی‌توان آموزش و پژوهش را از هم جدا کرد، گفت: دانشگاه باید نیاز صنعت و جامعه را بشناسد و در سراهای نوآوری و واحدهای فن‌آور راهکار یافته و محصول تولید کند.

وی در پایان تأکید کرد: با روحیه مضاعف، از تمامی امکانات و ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین برای پیشبرد اهداف این دانشگاه و ارتقای بیش از پیش آن استفاده خواهیم کرد.

گفتنی است در این مراسم معاونان، مدیران و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین حضور داشتند.