صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 10:41  -   1399/04/24 ارسال به دوستان

پیام تقدیر و تشکر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به آقای دکتر موسی خانی و آقای دکتر خانمحمدی

جناب آقای دکتر موسی خانی ضمن تقدیر از تلاشهای مجدّانه شما طی چندین سال متوالی سمت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قروین، امید است شاهد توفیقات روز افزون جنابعالی در عرصه های علمی و مدیریتی نظام مقدّس جمهوری اسلامی باشیم.

اکنون برگ دیگری در کارنامه شما رقم خورده است و باید بدانید تلاشهای بی وقفه شما در این دانشگاه از یاد نخواهد رفت و مطمئناً حاصل تجارب شما در ابعاد مختلف، مورد استفاده خواهد بود.

جناب آقای دکتر خانمحمدی بدینوسیله انتصاب به جا و شایسته شما را به سمت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین و واحد قزوین تبریک عرض می نماییم.

ایمان داریم حضور شما در این مسئولیت جدید به عنوان خادمی امین و سخت کوش با کوله باری از تجربه نوید بخش نشاط و تحرک پر عظمت در میان استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه خواهد بود.

امید است با حضور شما فریضه پر اهمیت اسلامی و اخلاقی شدن فضای دانشگاه مبتنی بر بیانه گام دوم و سند اسلامی شدن دانشگاه اجرایی شود و شاهد بهبود معیشت کارکنان و استادان دانشگاه باشیم.