صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:06  -   1399/05/02 ارسال به دوستان

زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی _ مهرماه 99 از 5 مردادماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی مهر ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند، با توجه به مصوبه جلسه مورخ 99/4/24 شورای سنجش و پذیرش در خصوص زمانبندی جدید ثبت نام و اعلام نتایج رشته /محل های با پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی، ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی است از روز یکشنبه مورخ 99/5/5 آغاز و تا پایان روز یکشنبه مورخ 99/6/2 ادامه خواهد داشت.

داوطلبان می توانند از روز یکشنبه 5 مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی azmoon.iau.ac.ir ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.