صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 12:49  -   1399/05/05 ارسال به دوستان

بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سالروز عملیات افتخارآمیز مرصاد

باسمه تعالی

سازمان مجاهدین خلق در روزهای پایانی جنگ ایران و عراق با این پیام که «طلسم جنگ در حال شکستن است؛ باید ضربه کاری را بزنیم»، با حدود 25 تیپ عملیاتی (4 تا 5 هزار نیرو)، عملیات فروغ جاویدان در ایران را شروع کرد. یکی از علل این تهاجم،پندار خسته شدن مردم از جنگ طولانی و خسارت های وارده به مردم بود. خیالی که همچنان در کمپ آلبانی و این بار در عرصه­ی گسترده مجازی عملیات می کند.

در سال 67 این حجم از جهالت و رذالت منافقین در «عملیات مرصاد» به فرماندهی شهید والا مقام؛ صیاد شیرازی،پاسخی کوبنده و سخت دریافت کرد و به شکست آن ها انجامید. منافقین پس از شکست در عملیات های مسلح، عامل سازمان اطلاعاتی آمریکا، رژیم صهیونیستی و سعودی شدند.و همچنان در تناقض بشارت آزادی و دموکراسی برای مردم ایران و تبذیر محیط های کاملاٌ محدود و ممنوع و بسته برای اعضای خود به سر می برند.منافقینی که بنابر نقل شاهدین و اعضای آن، هفته ای سه بار بریدن گلو با چاقو، شکستن دست، درآوردن چشم با انگشت و پاره کردن دهان را در کمپی به اندازه ی 50 زمین فوتبال تمرین می کنند و این روزها کلید پیروزی را در ایجاد و تقویت کانون های شورشی در ایران می­دانند.

بازخوانی شرایط عملیات مرصاد به دلیل حضور منافقین این روزها برای هر خودی و غیرخودی درس بزرگ و سرنخ آشکار در چگونگی تقابل حق و باطل است. میدان گسترده ی حضور مجازی منافقین با نیروهای سایبری متعدد این بار در شبکه های اجتماعی، اکانت های فیک، توییتر، حساب های کاربری متعدد، صفحات ساختگی فیسبوک و هشتک های ناآرام کننده و تفرقه افکن و امید برکَن که پشت هم با هجمه ی پرتکرار و پر تعداد،تزریق خستگی و ناامیدی، نفرت و تشکیک، بی اعتمادی و بدبینی به مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود قرار داده اند، نیازمند مرصادهای پرافتخاری است که فرماندهان و افسران مخلص و متخصص جنگ نرم را به هماوردی می­طلبد.

کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ضمن اعلام محکومیت شدید حملات کور منافقین و گرامیداشت خاطره شهدای بزرگ عملیات مرصاد، برای مرصادهای سخت این روزها نیز به تأسی از دلاوران غیور و شهدای بزرگ اسلام و ایران، ارمغان پیروزی و پیشرفت را در بصیرت مدام و روزافزون مردم ایران اسلامی آرزومند است. ان شالله