صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 11:24  -   1399/05/09 ارسال به دوستان

اطلاعیه برگزاری کلیه کلاس های دروس تربیت بدنی و ورزش 1 بصورت مجازی

به اطلاع دانشجویانی که در نیمسال گذشته و نیز در دوره تابستان دروس تربیت بدنی یا ورزش1 را اخذ نموده اند و نیز دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی رشته تربیت بدنی در قسمت عملی دروس خود در نیمسال گذشته (982) و ترم تابستان ، می رساند با توجه به شیوع ویروس کرونا و بنا به درخواست دانشجویان و خانواده محترم آنان کلیه کلاسهای دروس تربیت بدنی و ورزش 1 بصورت مجازی و برخط از طریق سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی به آدرس LMS12.iauec.ac.ir در همان روز و ساعات اخذ دروس از تاریخ شنبه 99/05/04برگزار می گردد.

دانشجویان محترم که در دوره تابستان دروس تربیت بدنی یا ورزش 1 اخذ نموده اند نیز کلاسهای آنان بصورت برخط و آنلاین از طریق درگاه آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرسLMS12.iauec.ac.ir برگزارمی گردد .

الزامات نرم افزاری مورد نیاز جهت ورود به کلاس های مجازی :

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه