صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 12:36  -   1399/05/09 ارسال به دوستان

زمانبندی نحوه ثبت نام بدون آزمون

اعلام  زمانبندی انتخاب رشته های تحصیلی مقاطع کاردانی ، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین سال تحصیلی 1400-1399

به اطلاع داوطلبان محترم می رساند سامانه انتخاب رشته و پذیرش بدون آزمون در رشته های تحصیلی کاردانی ، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از روز یکشنبه 99/05/05فعال گردیده است و تا تاریخ 99/06/01 به پایان می رسد . داوطلبان گرامی می توانند با مراجعه به سامانه مرکز پذیرش و سنجش به نشانی آدرس اینترنتی www.azmoon.org    دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته را دریافت و نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته دلخواه خود اقدام نمایند .

تذکر:

داوطلبین محترم می توانند نسبت به انتخاب رشته از هر گروه آزمایشی دلخواه اقدام نمایند.

به عنوان مثال داوطلبانی که رشته تجربی بوده و تمایل به پذیرش در رشته مشاوره دارند باید کارت اعتباری خود را از مجموعه آزمایشی علوم انسانی دریافت نمایند .