صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 11:32  -   1399/05/29 ارسال به دوستان

چگونه برای آزمون مجازی آماده باشیم

دانشجویان گرامی، با عمل به توصیه های ارایه شده در این بروشور می توانید خود را برای موفقیت در آزمون های مجازی دانشگاه آماده کنید :

1 ـ مواد و سرفصل های کلاس را مطالعه کنید.

فرمت آزمون مجازی را بدانید . بررسی کنید سوالات مجازی از چه نوعی است ، چند گزینه ای ، پرکردنی ، پاسخ کوتاه یا تشریحی بلند پاسخ و یا ترکیبی از انواع مختلف

2 ـ از خودتان آزمون بگیرید.

اگر استاد یک امتحان عملی را برای شما فراهم می کند ، آن را از دست ندهید . از آزمون های آزمایشی تمرینی موجود در کتاب های درسی تان استفاده کنید .

3 ـ کامپیوتر را بررسی کنید .

سعی کنید از برخورد با مشکلات در دقیقه آخر دوری کنید.قبل از امتحان مطمئن شوید که تمام سخت افزار و نرم افزار به درستی کار می کند و اینترنت سرعت مناسبی دارد.

4 ـ از تلفن همراه برای آزمون دادن استفاده نکنید.لب تاپ و کامپیوتر رومیزی مناسب تر می باشد.

5 ـ وقت خود را برنامه ریزی کنید .

تصمیم بگیرید که چه مدت برای هر سوال صرف خواهید کرد.

6 ـ شرایط را برای انجام آزمون با کمترین حواس پرتی مهیا کنید .

نوتیفیکیشن های تلفن ، ایمیل ، شبکه های اجتماعی و سایر موارد مشابه را خاموش کنید . تلویزیون و رادیو را خاموش کنید . به هم اتاقی یا خانواده اطلاع دهید که قرار است آزمون مجازی بدهید تا موقع آزمون مزاحم کار شما نشوند.

7 ـ همه چیز هایی که برای آزمون دادن لازم دارید را فراهم کنید.

مانند یادداشت ها ، کتاب ها و جزوه ها

8 ـ مواد و سر فصل های کتاب را مطالعه کنید

حتی اگر امتحان کتاب باز است تسلط شما به کتاب های تان تضمین کننده موفقیت شماست.برای مطالعه کتاب های پرحجم و چالش برانگیزتر زمان بیشتری اختصاص بدهید.

9 ـ زمان استفاده از موبایل و بازی ها را با استفاده از نرم افزارهای مدیریت زمان کاهش دهید.

10ـ عکس پس زمینه موبایل یا لپ تاب خود را به عکس هایی که یاد آور درس خواندن هستند ، تغییر دهید.

11 ـ در زمان امتحانات از نرم افزارهای محدودتری برای برقرا ی ارتباط استفاده کنید.

12 ـ یک نفس عمیق بکشید.

هنگامی که وارد سیستم آزمون مجازی می شوید یک لحظه صبر کنید . برای آرامش و متمرکز شدن نفس عمیق بکشید.

13- یک کپی از سوالات آزمون و پاسخ های خود چاپ و ذخیره کنید.

اگر در آزمون شما مشکلی پیش بیاید و یا در ارسال پاسخ به مشکلی مواجه شدید،این کار بسیار مفید خواهد بود.

14- صفحه آزمون مجازی را ترک نکنید.

اگر شما مجاز به جستجو در وب سایت های دیگر هستید،از همان برگه مرورگر که برای آزمون به کار می برید استفاده نکنید.ممکن است تمام کارهایی که کرده اید از دست برود.از یک صفحه جدید یا از یک مرورگر متفاوت استفاده نمایید.

15- در صورت بروز مشکلات فنی نگران و دستپاچه نباشید.

با استاد یا هر فرد مسئول در این رابطه تماس گرفته و خطاهای مشاهده شده را مطرح نمایید(ترجیحاً تصویر خطا) تا مشکل تان برطرف گردد.

موفق باشید

مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها