صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 19:31  -   1399/07/22 ارسال به دوستان

آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته 1399 رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از امروز سه شنبه 22 مهرماه آغاز و تا پایان روز یکشنبه 27 مهر ماه ادامه خواهد داشت.

کلیه داوطلبان شرکت کننده در رشته های گروه امتحانی علوم پزشکی که در آزمون کارشناسی ناپیوسته رشته/گرایش آنها در دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده است، می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی http://www.azmoon.org نسبت به انتخاب یک رشته و حداکثر 20 محل اقدام کنند.

نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته 1399دانشگاه آزاد اسلامی تا هفته دوم آبان ماه اعلام خواهد شد.

Footer آمار بازدیدها کاربران اینترنت Valid XHTML Valid CSS