صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 18:51  -   1399/07/24 ارسال به دوستان

به مناسبت هفته تربیت بدنی صورت گرفت؛
برگزاری مسابقات پرشور ورزشی کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حفظ پروتکل های بهداشتی

مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در فضایی شاد و پرنشاط و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در زمین های روباز ورزشی دانشگاه در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مراسم اهدای جوایز این مسابقات دکتر ناصر حمیدی، سرپرست این دانشگاه در سخنانی ضمن تاکید بر اهمیت حضور کارکنان و خانواده های آنان در فعالیت های ورزشی و استفاده بهینه از امکانات و فضاهای ورزشی موجود، گفت: به طور قطع برگزاری مسابقات ورزشی برای بالا رفتن انگیزه و شور و نشاط در بین کارکنان بسیار تاثیرگذار است و مسئولان دانشگاه نسبت به برگزاری مستمر چنین مسابقاتی اعلام آمادگی می کنند.

وی سپس با تشکر از معاونت فرهنگی دانشجویی، اداره کل ورزش و روابط عمومی دانشگاه برای برگزاری این مسابقات خاطرنشان کرد: امیدوارم به زودی با برچیده شدن بیماری کرونا، حضور پرشورتر و باشکوه تر کارکنان را در فعالیت های ورزشی شاهد باشیم.

شایان ذکر است؛ در این مسابقات که در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد؛ در رشته پرتاب دارت آقایان، پدرام امیری از حوزه روابط عمومی با کسب 85 امتیاز به مقام قهرمانی دست پیدا کرد.

سجاد محرابی، از حوزه فضای سبز با کسب 44 امتیاز دوم شد و علی گروسی از حوزه اداری با کسب 30 امتیاز عنوان سومی را از آن خود کرد.

در رشته پنالتی نیز آقایان یعقوب شجاعی از حوزه حفاظت فیزیکی، محمدرضا بیاد از مرکز فن آوری و نوآوری سینتک و سجاد محرابی از حوزه فضای سبز به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند.

در بخش بانوان نیز در رشته پرتاب دارت، خانم ها سمیه افشار ایرانی از حوزه فرهنگی با کسب 19 امتیاز مقام اول را به دست آورد. سارا ترابی نیا از کلینک و درمان با کسب 17 امتیاز دوم شد.

در رشته پنالتی خانم ها نیز طاهره آقاعلیخانی از حوزه فرهنگی به مقام قهرمانی دست پیدا کرد و سیده هاجر سلیمی از حوزه تربیت بدنی حائز مقام دوم شد.

شایان ذکر است؛ در پایان با اهدای جوایزی از نفرات برتر مسابقات ورزشی کارکنان که در سال گذشته نیز برگزار شده بود، تجلیل شد.

Footer آمار بازدیدها کاربران اینترنت Valid XHTML Valid CSS