صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 17:38  -   1399/09/03 ارسال به دوستان

پیام تبریک بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت گرامی داشت هفته بسیج

به نام خداوند بخشنده و بخشایشگر مهربان، با عنایت به فرارسیدن هفته بسیج، که لشگر مخلص خداست و در تمام عرصه های میدانی هم چون سیل، زلزله و دفاع از میهن عزیزمان ایران، حضوری پر رنگ داشته است و چه رشادت هایی که در 8 سال دفاع مقدس که در آن باکری ها، خرازی ها، صیاد ها، سلیمانی ها و حججی ها از آن بهره گرفته و پرورش یافتند و همان طور که امام خمینی (ره) در تشکیل این نهاد مقدس چنین تعبیر کردند: "بسیج، شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد.بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گل‌دسته‌های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده‌اند. بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت‌یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی‌نشانی گرفته‌اند. بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نموده‌اند."

از این رو  بسیج دانشجویی، این مناسبت گرامی را به همه دانشگاهیان، استادان، دانشجویان و بسیجیان امام روح ا... تبریک و تهنیت عرض می نماید.

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها