صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 15:02  -   1399/09/05 ارسال به دوستان

دکتر حمیدی در پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تاکید کرد:
لزوم ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت و نوآوری دانشجویان در امور فرهنگی

پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سال جاری، با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و با حضور اعضاء برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد؛ دکتر ناصر حمیدی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در سخنانی با تبریک میلاد امام حسن عسکری(ع)، هفته بسیج و فرا رسیدن روز دانشجو، گفت: دانشگاه با هرگونه برنامه و فعالیت فرهنگی دانشجویان در راستای سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری موافق است و همه ی تلاش خود را برای تحقق این امر به کار می گیرد.

وی افزود: باید با تولید محتوا در زمینه های فرهنگی سعی کنیم دانشجویان را به سمت عضویت در کانون های فرهنگی دانشگاه تشویق و ترغیب کرده و با ایجاد بسترهای مناسب، زمینه بروز خلاقیت و نوآوری را در آنان فراهم کنیم.

دکتر حمیدی یادآور شد: بهترین راه شناساندن کانون های فرهنگی و عضویت دانشجویان در این کانون ها، استفاده از فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی برای تبلیغ و معرفی است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پایان گفت: یکی از مهم ترین وظایف و تکالیف دانشگاه این است که در شرایط فعلی، اقداماتی را انجام دهد تا ضمن جلوگیری از وارد شدن فشارهای اقتصادی به دانشجویان و خانواده ها، بتوانیم از این شرایط سخت به خوبی عبور کنیم.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد محبی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین در سخنانی ضمن تبریک ولادت امام حسن عسکری (ع)، به نقش و جایگاه شهر سامرا در میان اهل تشیع و تسنن اشاره و خاطرنشان کرد: شهر سامرا محل ولادت و زندگی امام عصر (عج) بوده و عالمان و مراجع بزرگ شیعه همیشه نگاه ویژه ای به این شهر داشته اند به همین دلیل نیز دشمنان اسلام برای از بین بردن اماکن مذهبی در این شهر به وسیله داعش اقدام به بمب گذاری در حرم امامان عسکرین علیهم السلام کردند.

وی افزود: آمریکا بعداز حمله به عراق تلاش داشت تا عراق را به سه قسمت کردنشین، اهل تسنن و اهل تشیع تقسیم کرده تا بتواند بهتر بر این کشور تسلط پیدا کند، اما به لطف خداوند، عنایات ائمه (ع) و تلاش علما و مراجع عراق این نقشه، نقش برآب شد.

حجت الاسلام و المسلمین محبی سپس به تبیین بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه ها در تحقق این بیانیه نقش بسیار مهمی دارند و باید در جهتی حرکت کنند که به عنوان دانشگاهی تمدن ساز معرفی شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به برکت حوزه های علمیه و دانشگاه ها شکل گرفته است پس باید بتوان زمینه های صدور انقلاب را از سوی این دو نهاد مهم فراهم کرد؛ در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان یکی از دانشگاه های مطرح کشور می تواند نقش بسزایی در تربیت محققان و نخبگان در رشته های مختلف داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین علی صفی خانی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در سخنانی با تشکر از حمایت های دکتر حمیدی برای برگزاری مستمر جلسات شورای فرهنگی و پیگیری مسائل فرهنگی دانشگاه به فرارسیدن روز دانشجو اشاره و خاطر نشان کرد: 16 آذر نقطه عطفی در تاریخ کشورمان است و خاستگاه اصلی این روز در دانشگاه و مختص دانشجویان است و قطعا باید این روز را هرچه باشکوه تر برگزار کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه افزود: باید سعی کنیم در برگزاری این روز از نقش آفرینی خود دانشجویان در اجرای برنامه های روز دانشجو بهره ببریم و مسئولان دانشگاه می بایست نقشی هدایتی، نظارتی و حمایتی را در اجرای برنامه های روز دانشجو داشته باشند.

در پایان این جلسه پس از بحث و تبادل نظر و ارائه ی پیشنهادات مختلف، برنامه های متنوعی هم چون دعوت از کارشناسان مطرح کشوری برای سخنرانی در قالب فضای مجازی، برگزاری نشست بصیرتی با عنوان "راهبردهای منطقه ای ایران در جبهه ی مقاومت"، برگزاری مسابقه ی کتابخوانی، برگزاری ویژه برنامه های 16 آذر توسط کانون های فرهنگی دانشگاه طبق آیین نامه های ارسالی از سوی سازمان مرکزی و اجرای طرح تحقیقاتی با موضوع " راهکارهای تاثیر فرهنگ در فضای مجازی و ارتقای آن" را می توان از مهم ترین  مصوبات این جلسه برشمرد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها