صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 10:19  -   1399/09/08 ارسال به دوستان

بیانیه اداره کل بازرسی منطقه ۷ در پی شهادت دانشمند هسته ای کشورمان شهید محسن فخری زاده

« بسم الله الرحمن الرحیم »

انالله و اناالیه راجعون

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِيلا
جمعه ای دیگر رسید و در بهبوهه لبخندهای ساده لوحانی که هنوز دست چدنی در دستکش مخملی را باور نکرده اند اقدام مذبوحانه و جنایت كارانه ترور دانشمند هسته ای دکتر محسن فخری زاده لکه ننگینی دیگری بر پرونده جنایت و وحشیگری رژیم قاصب صهیونیستی و منافقین ثبت کرد.
بی تردید صدای طبل رسوایی جبهه نفاق و اربابان صهیونیستی و وهابی و آمریکایی آنها سال هاست به صدا درآمده و اعتماد به دستهایی که به خون سرداران و دانشمندان این مرز و بود آغشته است خیالی احمقانه محسوب می شود.
بی تردید راهی كه ملت ایران برای تثبیت جایگاه ممتاز منطقه ای و قرار گرفتن بر فراز بالای علم و دانش در مقیاس جهانی برگزیده است با تهدید و ترور متوقف نگردیده بلكه با شهادت دانشمندان متعهد و دلسوز شتاب بیشتری یافته و تقویت روحیه جوانان آینده ساز ایران اسلامی را رقم خواهد زد.
قطعا ترور متفكران و دانشمندان هسته ای ایران از سوی رژیم های جنایتکار صهیونیستی و تروریستی هیچ گونه خللی در  تداوم راه افتخار آمیز شهیدان عالیقدر هسته ای توسط جوانان پر شور و مراكز علمی و دانشگاهی حماسه ساز كشور وارد نكرده و دشمنان انقلاب و نظام اسلامی بدانند پروژه شكست خورده تحریم، تهدید و ترور هرگز قادر نخواهد بود هدف و مسیر بالندگی و درخشندگی ایرانیان مقتدر و با اراده را منحرف و یا كند سازد.
باید یادآور شد حساب منافقان که از قبل معلوم بوده و تا سربازان امام خامنه ای جان در بدن دارند دست از سر این جنایتکاران و اربابان سعودی، صهیونی آنها برنخواهند شد و باید منتظر صاعقه های بی امانی باشند که در زمانش بر سرشان فرود خواهد آمد.
اما آن عده ساده لوحی که هنوز با خیال سرابی که آمریکایی ها برایشان به نمایش گذاشته اند اگر  پس از این ترور ناجوانمردانه باز هم بر طبل مذاکره بکوبند بی تردید یا خائن به نظام و کشور هستند و یا نفوذی دشمن در کشور.
از مسئولان مربوطه درخواست می شود ضمن پیگیری این ترور، راه های نفوذ سرویس های جاسوسی صهیونیستی در داخل مرزهای کشور را با معرفی و محاکمه نفوذی های داخلی یک بار برای همیشه ببندند. ملت ایران هنوز داغدار ترور سردار حاج قاسم سلیمانی است و منتظر انتقامی سخت که وعده آن داده شده است، تاکید می گردد تا زمانی که پاسخی قاطع به این اقدامات ددمنشانه داده نشود دشمن پا را فراتر از این هم خواهد گذاشت.
اداره کل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۷ دانشگاه آزاد اسلامي با محکومیت شدید این اقدام تروریستی از سوی استکبار جهانی، شهادت رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع شهید فخری زاده را محضر مقام معظم رهبری، خانواده آن شهید والامقام همکاران ایشان در وزارت دفاع و همه ملت عزیز ایران تبریک و تسلیت عرض نموده و برای آن دانشمند دلسوز و متعهد از درگاه خداوند متعال علو درجات و غفران و رحمت واسعه مسئلت میکنم.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها