صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 14:13  -   1399/10/18 ارسال به دوستان

به مناسبت سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی برگزار شد؛
نشست علمی بررسی ابعاد حقوقی ترور فرمانده سپاه قدس در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، نشست علمی بررسی ابعاد حقوقی ترور فرمانده سپاه قدس با حضور قضات دادگستری، استادان و دانشجویان گروه حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در اتاق شورای آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد؛ حجت الاسلام و المسلمین علی صفی خانی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سخنانی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره سردار سلیمانی، اظهار داشت: با توجه به حضور استادان توانمند و دانشجویان علاقمند رشته حقوق در این دانشگاه و با توجه به ترور ناجوانمردانه سردار شهید سلیمانی، پیشنهاد برگزاری این جلسه مطرح و با موافقت و حمایت دکتر حمیدی سرپرست دانشگاه این نشست علمی برگزار شد.

وی افزود: دانشگاه ها به عنوان یکی از بدنه ‌های اصلی نظام محسوب شده و در راستای تبیین و آگاه‌سازی اقشار مختلف جامعه نقش ویژه ای را برعهده دارند؛ به همین منظور و با توجه به دغدغه استادان و دانشجویان، این دانشگاه به عنوان یکی از معدود دانشگاه ها برگزاری نشست بررسی ابعاد حقوقی ترور سردار سلیمانی را به عنوان چهره ارزشمند ملی و جهانی در دستور کار قرار داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه یادآور شد: سردار سلیمانی توانست داعش را که دست پرورده آمریکا و اسرائیل بود، از بین ببرد و با لطف و عنایت خداوند، رشادت های همرزمان این شهید بزرگوار، در حال حاضر امنیت در کشور برقرار است.

در ادامه دکتر امیرمسعود سلیمانی، از قضات دادگستری شهرستان قزوین و از استادان این دانشگاه، دکتر مهرنوش کیال، دکتر اسلام رجبعلی، دکتر حمزه محمدی از اعضای هیات علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و چند تن از دانشجویان رشته ی حقوق این دانشگاه، به بررسی ابعاد حقوقی ترور شهید سردار سلیمانی به دست آمریکا از نظر قوانین دادگاه های داخلی و بین المللی پرداختند.

شایان ذکر است؛ این نشست به صورت مجازی و زنده از طریق شبکه های مجازی دانشگاه برای دانشجویان  قابل مشاهده بود.

گفتنی است؛ این مراسم به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و با همکاری کانون های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها