صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 14:44  -   1399/12/04 ارسال به دوستان

دکتر ناصر حمیدی در نشست با استادان گروه رشته عمران تاکید کرد؛
قبول پروژه های عمرانی خارج دانشگاه، یکی از راه های کسب درآمدهای غیرشهریه ای

جلسه مدیران گروه رشته عمران با حضور دکتر ناصر حمیدی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در اتاق جلسات شورای سالن علامه رفیعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که به صورت مجازی نیز برای استادان رشته عمران برگزار شد؛ دکتر حمیدی ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک رجب و ولادت امام علی(ع) در سخنانی به جایگاه رفیع رشته عمران در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: با توجه به سابقه و توانمندی استادان رشته عمران این دانشگاه که اکثرا در سطح استان و کشور شناخته شده اند و همچنین با توجه به کسب افتخارات فراوان در رشته های عمران و بتن، این رشته باید به جایگاه اصلی خود برسد.

وی افزود: با توجه به کاهش تعداد دانشجو و درآمدهای شهریه ای می بایست استادان توانمند رشته های عمران، با قبول پروژه در سطح استان و کشور، در راستای کسب درآمدهای غیر شهریه ای برای دانشگاه گام‌های بلندی بردارند.

سرپرست دانشگاه خاطرنشان کرد: با فعال کردن چاپ مجلات علمی، ملزم کردن استادان به ترفیع درجه های علمی، می توان برای راه اندازی رشته های جدید و جذب بیشتر دانشجویان در این رشته اقدام کرد.

وی سپس به شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: استادان ما می‌توانند از این فرصت بهترین استفاده را برای تالیف کتاب های جدید در حوزه‌های مختلف به خصوص در رشته های عمرانی ببرند.

دکتر حمیدی افزود: برای ترسیم آینده ای روشن برای دانشگاه، به حضور استادان و همکاری آنها در حوزه‌های اجرایی نیاز مبرم داریم.

سرپرست دانشگاه یادآور شد: با برگزاری دوره‌های مشترک با سازمان نظام مهندسی ساختمان استان می‌توان دانشگاه را در تحقق درآمدهای غیر شهریه ای کمک کرد.

در پایان استادان رشته های عمران نظرات و پیشنهادات خود را برای حفظ و ارتقای این رشته در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بیان کردند.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها