صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 09:21  -   1399/12/05 ارسال به دوستان

افتخاری دیگر برای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین،
کسب 4 عنوان برتر بیست و پنجمین دوره مسابقات کشوری قرآن و عترت

در آیین پایانی بیست و پنجمین دوره مسابقات کشوری قرآن و عترت، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب 4 عنوان برتر این مسابقات، بار دیگر خوش درخشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مراسم اختتامیه این مسابقات که با حضور مسئولان کشوری و در سالن شهید مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، دانشجویان و یکی از استادان این دانشگاه با کسب عناوین برتر، درخشش کم نظیری داشتند.

در این مسابقات در بخش دانشجویی و در رشته اذان، محمدرضا کرم نژاد دانشجوی رشته صنایع این دانشگاه موفق به کسب عنوان اول، در رشته ترتیل مهدی جوزی دانشجوی رشته حقوق موفق به کسب عنوان دوم و در رشته تواشیح گروه مرسلات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب عنوان دوم این مسابقات شدند.

هم چنین در بخش استادان و در رشته تلاوت تحقیق، محمود بنایی، استاد گروه معارف این دانشگاه موفق به کسب عنوان دوم این مسابقات شد.

در پایان با حضور مسئولان کشوری، نفرات برتر این مسابقات با اهدای لوح و جوایزی مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است؛ این مسابقات در بخش استادان، کارکنان و دانشجویان و در دو قسمت برادران و خواهران و در رشته هایی هم چون اذان، قرائت ترتیل، تحقیق، حفظ، دعاخوانی و تواشیح برگزار شد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها