صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 14:42  -   1399/12/10 ارسال به دوستان

دکتر ناصر حمیدی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
برگزاری کرسی های آزاد اندیشی جزو مطالبات مقام معظم رهبری است

جلسه توجیهی داوران و عوامل اجرایی کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین با حضور دکتر حمیدی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که در اتاق شورای سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد، دکتر ناصر حمیدی، سرپرست دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین ضمن تبریک ولادت حضرت علی (ع) در سخنانی به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها اشاره و خاطرنشان کرد: ایشان بارها نسبت به برگزاری این کرسی ها در دانشگاه ها تاکید کرده و این امر جزو مطالبات معظم له است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود: کرسی های آزاد اندیشی باید به صورت درست در دانشگاه های آزاد اسلامی استان شکل گیرد و به نتیجه مطلوب برسد و هم چنین به صورت کامل و دقیق به همه دانشجویان اطلاع رسانی شود.

دکتر حمیدی یادآور شد: با هماهنگی نهاد مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره کل روابط عمومی دانشگاه، می بایست گزارشی از خلاصه ی این کرسی ها در اختیار دانشجویان قرار گیرد.

وی تصریح کرد: برگزاری مطلوب این کرسی ها می تواند زمینه ساز ترسیم نظریات دانشجویان به عنوان یک الگوی فکری در جامعه و یا به عنوان موضوع رساله دکترا در دانشگاه ها مطرح شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پایان با اشاره به افتخارات این دانشگاه در عرصه های علمی و فرهنگی در کشور گفت: با توجه به سوابق و افتخارات گذشته این دانشگاه، می توان در برگزاری عالی این کرسی ها در کشور نیز پیشگام و پیشرو بود.

کرسی های آزاد اندیشی برجسته شدن تجلی تفکر اهل بیت (ع) است

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد محبی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین، ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک رجب در سخنانی به اهمیت برگزاری این کرسی ها در دانشگاه اشاره کرد و گفت: برگزاری این کرسی ها، تجلی برجسته شدن تفکر اهل بیت (ع)، امام (ره) و مقام معظم رهبری است.

وی افزود: دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور مطرح هستند و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی زمینه رشد، بالندگی، تربیت، استعداد و منابع انسانی که مهم ترین مولفه در پیشرفت جامعه است را محقق می سازد.

حجت الاسلام محبی در پایان کیفیت کرسی های آزاد اندیشی را بسیار با اهمیت دانست و گفت: باید این کرسی ها در عین کیفیت و جذابیت، بتواند مشکلی از مشکلات جامعه را بر طرف کند در غیر این صورت، بیان موضوعات تصنعی هیچ فایده ای نخواهد داشت.

دانشجویان بدانند، در کرسی های آزاد اندیشی مساله برد و باخت مطرح نیست

سپس معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک رجب در سخنانی به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در خصوص برگزاری کرسی های آزاد اندیشی پرداخت و گفت: 32 تیم در 6 محور برای برگزاری این کرسی ها ثبت نام کرده اند و امیدوارم با حمایت های دکتر حمیدی و حجت الاسلام محبی بتوانیم این کرسی ها را به خوبی و با قدرت برگزار کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین علی صفی خانی، افزود: تاکیدات مقام معظم رهبری در برگزاری این کرسی ها بر هیچ کسی پوشیده نیست و مقدمات آن فراهم شده و به زودی برگزاری این کرسی ها را در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین شاهد خواهیم بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به آداب برگزاری این کرسی ها خاطرنشان کرد: دانشجویان بدانند، در کرسی های آزاد اندیشی مساله برد و باخت مطرح نبوده و این کرسی ها میدان مسابقه نیست.

وی در پایان گفت: داوران این کرسی ها از استادان مطرح و خوشنام دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین بوده و به خوبی نسبت به مدیریت جلسات این کرسی ها توجیه شده اند و امیدواریم با تمهیدات انجام شده و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، کرسی های آزاد اندیشی باکیفیتی را در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین برگزار کنیم.

در ادامه، داوران و عوامل اجرایی این کرسی ها، نظرات و پیشنهادات خود را برای برگزاری مناسب تر کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین بیان کردند.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها