صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 14:45  -   1399/12/11 ارسال به دوستان

از فردا با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار می شود؛
رقابت های مرحله استانی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی از فردا سه شنبه و چهارشنبه 12 و 13 اسفند 99 و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، کرسی های آزاد اندیشی دانشجویان در مرحله استانی در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این کرسی ها با تبعییت از فرامین مقام معظم رهبری و با هدف تضارب آراء میان تفکرات متکثر برای حل مسائل کشور، ایجاد محیط مطلوب برای بیان آزادانه و مسئولانه اندیشه ها در دانشگاه ها با توجه به تقویت مولفه های وحدت، امنیت ملی و ارزش های اسلامی، ارتقای فرهنگ نقدپذیری، تفکر خلاق و نقاد و ایجاد شور و نشاط میان دانشجویان، تمرین و تقویت فعالیت های گروهی منسجم و هدفمند، تقویت انگیزه های ارتقای دانش و آگاهی در میان دانشگاهیان و ایجاد بستر مناسب برای تشویق و زمینه سازی فرآیند تولید علم در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین  برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ این کرسی ها در محور های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنر و معماری و سلامت در بین دانشجویان و با موضوعات تعیین شده و به صورت دو گروه موافق و منتقد به مرحله اجرا در می آید و پس از دفاع دو طرف از دلایل خود، با نظر هیات داوران که از استادان هیات علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین هستند تیم برگزیده معرفی و به مرحله بعد راه پیدا می کند.هم چنین با توجه به تعداد بالای تیم های شرکت کننده در محورهای سیاسی و فرهنگی، تیم های منتخب برای معرفی به مرحله کشوری در مراحل بعدی مشخص می شوند ولی در محور های اقتصادی، هنر و معماری و سلامت، تیم های برگزیده در یک مرحله انتخاب و برای رقابت در مرحله کشوری به سازمان مرکزی معرفی خواهند شد.

شایان ذکر است؛ در روز سه شنبه 12 اسفند ماه به ترتیب در ساعت 9 صبح اولین کرسی آزاد اندیشی با موضوع " مشکلات کنونی اقتصادی جامعه نتیجه تحریم هاست"، ساعت 11 دومین کرسی با موضوع" پایبند نبودن آمریکا به برجام نشان داد که سیاست مذاکره با آمریکا از همان اول اشتباه بود" ساعت 13 سومین کرسی با موضوع " در دانشگاه های کشور آزادی بیان و امکان فعالیت سیاسی وجود دارد" ساعت 15.30 چهارمین کرسی با موضوع " انقلاب اسلامی به مردم جرات انتقاد از مسئولان را بخشید" و در روز چهارشنبه 13 اسفند ساعت 16.30 کرسی آزاد اندیشی با موضوع" هنر سنتی زیر بنا و پایه واساس هنر مدرن است" در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با شرکت تیم های موافق و منتقد و با حضور هیات داوران و مجری کارشناس برگزار می شود.هم چنین این کرسی ها در دیگر واحد دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین نیز پیگیری می شود که بر این اساس در واحد تاکستان و در روز چهار شنبه 13 اسفند ساعت 9 صبح کرسی با موضوع " اکثر سریال ها و فیلم های ایرانی مروج زندگی به سبک غربی است " و در ساعت 11 با موضوع " حقوق پرستاران و کارکنان در مقایسه با پزشکان ناعادلانه است " و در واحد بویین زهرا و در همین روز در ساعت 13.30 کرسی با موضوع" نقش رسانه های بیگانه در انتخابات ایران قابل توجه است" با شرکت دانشجویان، داوران و مجری کارشناس برگزار خواهد شد.

خاطر نشان می شود؛ دانشجویان علاقمند می توانند به صورت محدود و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذرای اجتماعی، رقابت تیم های شرکت کننده در این کرسی ها را در سالن آمفر تئاتر علامه رفیعی از نزدیک و به صورت حضوری مشاهده کنند.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها