صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 12:23  -   1400/01/17 ارسال به دوستان

دکتر کشت کار، در جلسه دید و بازدید و گفت و گوی مجازیِ نخستین روز کاری:
باید همه استادان، کارکنان و دانشجویان در سرنوشت دانشگاه مشارکت داشته باشند

با حضور دکتر اصغر کشت کار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، جلسه مجازی دید و بازدید و گفت و گوی نوروزی هیات رییسه دانشگاه با استادان و کارکنان، با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه دکتر کشت کار ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه در سخنانی، گفت: باید با هم دلی، هم فکری و مشارکت جمعی در رسیدن به تعالی خود و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گام برداریم.

وی افزود: قطعا با مشارکت جمعی همه استادان، کارکنان و دانشجویان در سرنوشت دانشگاه، شاهد پیشگامی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در کشور، منطقه و جهان خواهیم بود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، تصریح کرد: در همین راستا، توجه ویژه نسبت به افزایش رفاه و معیشت اساتید و کارکنان از اولویت های هیات رییسه در سال جاری است و تا حدی که منابع مالی و مقررات اجازه بدهد، در آن جهت خواهیم کوشید.

دکتر کشت کار توسعه و ارتقای سطح کمی و کیفی آموزش مجازی، اجرای مرحله دوم طرح پویش و تهیه چارت سازمانی را از دیگر برنامه های کوتاه، میان و درازمدت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای رسیدن به دانشگاه پیشرو و دانشگاه دیجیتال برشمرد و یادآور شد: با اجرای درست و کامل برنامه های تعیین شده، می توان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را بیش از پیش و در زمینه های مختلف، به عنوان یک برند جهانی مطرح کرد.

وی افزود: در شورای دانشگاه آزاد اسلامی که هفته گذشته برگزار شد، مقرر شد فاز دوم "طرح پویش" در واحدهای منتخب تحت عنوان طرح "دانشگاه پشتیبان تولید" اجرا شود که این عنوان پیشنهاد واحد قزوین بود و به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در جهت ایجاد اشتغال دانش آموختگان و رفع نیازهای صنعت گام های موثرتری بردارند؛ "مدال دانشگاه پشتیبان تولید" اعطاء شود و امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، اولین دانشگاهی باشد که این مدال و نشان را دریافت خواهد کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین تاکید کرد: این طرح در جهت تحقق شعار مقام معظم رهبری مبنی بر تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها طراحی شده و اجرا می شود.

دکتر کشت کار سپس به تعریف دانشگاه دیجیتال پرداخت و تاکید کرد: در دنیایی که به سمت دیجیتال شدن کامل پیش می رود، باید هرچه زودتر در جهت پیوستن به این تحول برنامه ریزی نماییم تا بتوانیم در تحقق آن نیز پیشرو باشیم.

وی در پایان گفت: بسیار علاقه داشتم جلسه دیدار نوروزی به صورت حضوری برگزار شود، اما متاسفانه با توجه به شرایط موجود و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی، این امر میسر نشد. امیدوارم با رفع این بیماری منحوس به زودی برگزاری جلسات با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان را شاهد باشیم.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد محبی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین، ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه به ویژه ولادت باسعادت امام عصر(عج) در سخنانی به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: دانشگاه ها در تحقق شعار امسال معظم له مبنی بر تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها نقش بسزایی دارند چرا که دانشگاه به عنوان بهترین گنجینه تربیت نیروی انسانی در کشور مطرح است.

وی افزود: برای رشد و تثبیت انقلاب اسلامی، خون های بسیاری فدا شده است و باید با تمام کمی و کاستی ها در جهت حفظ این ارزش ها تلاش و کوشش کرد تا زمینه تحقق گام دوم انقلاب اسلامی میسر شود.

در ادامه دکتر ناصر حمیدی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانی، اظهار داشت: باید در جهت تامین درآمدهای غیرشهریه ای، حفظ و مراقبت از اموال و زیرساخت های دانشگاه و صرفه جویی در هزینه ها تلاش بیشتری در سال جدید صورت بگیرد.

سپس حجت الاسلام و المسلمین علی صفی خانی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه، در سخنانی گفت: اگر می خواهیم دانشگاهی پیشرو و پیشگام داشته باشیم نیاز به مشارکت جمعی همه داریم.

وی افزود: برای تحقق دانشگاه تمدن ساز نوین اسلامی که از منویات مقام معظم رهبری است، به حضور و مشارکت جدی استادان، کارکنان و دانشجویان در برنامه های فرهنگی نیاز داریم.

سپس دکتر اسماعیل زینالی، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه، گفت: با توجه به تعطیلی کلاس های حضوری در سال گذشته، در حال حاضر بیش از 97 درصد کلاس ها به صورت مجازی برگزار می شود.

وی توسعه و راه اندازی رشته های جدید و پرمتقاضی و ارتقای اعضای هیات علمی را از برنامه های این معاونت در سال جدید دانست و گفت: با حمایت وزارت علوم و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، راه اندازی رشته های پرمتقاضی را در این دانشگاه در دستور کار داریم.

در ادامه دکتر اسماعیل مهدی زاده، معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه در سخنانی در خصوص برنامه های این معاونت در سال جاری گفت: در حوزه ارتباط با صنعت، همکاری آزمایشگاه های دانشگاه با مراکز صنعتی، انتشار مقالات و مجلات علمی و توسعه مراکز تحقیقاتی برنامه ریزی بسیار خوبی برای سال جدید شده است که امیدواریم با حمایت دکتر کشت کار و دانشکده ها این برنامه ها محقق شود.

سرکار خانم دکتر رعنا رضایی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دیگر سخنران این جلسه بود که ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: سال بسیار سختی را همراه با چالش های فراوان تجربه کردیم و با توجه به شیوع بیماری کرونا بسیاری از کلاس های آموزشی دانشجویان ما در رشته های پزشکی و پرستاری به سختی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد که جا دارد از مدیران دانشگاه و بیمارستان های سطح شهر تقدیر و تشکر کنم و امیدوارم با رعایت کامل نکات بهداشتی توسط مردم هرچه زودتر این بیماری از جامعه ریشه کن شود.

در ادامه کارکنان و استادان که به صورت مجازی در این جلسه حضور داشتند؛ نظرات و پیشنهادات خود را برای ارتقای سطح کمی و کیفی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سال جاری ارائه کردند و ریاست دانشگاه نیز آن ها را مورد بررسی قرار دادند.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها