صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 16:09  -   1400/01/18 ارسال به دوستان

دیدار دکتر کشت کار با فرمانده نیروی انتظامی استان قروین و رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)

سردار علی ابراهیمی، فرمانده نیروی انتظامی استان قروین با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با دکتر اصغر کشت کار، سرپرست این دانشگاه دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دیدار که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد؛ سردار علی ابراهیمی، فرمانده نیروی انتظامی استان قروین ضمن تبریک سال جدید، اعیاد شعبانیه و انتصاب دکتر کشت کار به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد قزوین، برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی کرد. هم چنین در این دیدار در خصوص چگونگی همکاری های بیشتر این دو نهاد با یکدیگر بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است؛ در این دیدار دکتر داود اسماعیل پور، مدیرکل حراست دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین نیز حضور داشت.

هم چنین در نشستی دیگر، حجت الاسلام و المسلمین منصور زارعی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با دکتر اصغر کشت کار دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار که با همراهی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد محبی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین و در دفتر ریاست این دانشگاه برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین زارعی، ضمن تبریک سال جدید، اعیاد شعبانیه و انتصاب دکتر کشت کار به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد قزوین برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

در این دیدار در خصوص راه های افزایش همکاری های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بحث و تبادل نظر شد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها