صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 14:15  -   1400/06/11 ارسال به دوستان

نحوه ثبت درخواست انتخاب واحد و اعلام زمان بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400

فرآیند ثبت درخواست انتخاب واحد ترم مهر 1400 توسط دانشجو راهنما به شرح زیر برای دانشجو فعال می گردد.

1.  از طریق منوی درخواست/مجوز -زیرمنوی"منو ارسال/پیگیری درخواست دانشجو" اقدام به ثبت درخواست نمائید
  2. در قسمت "ارسال درخواست جدید"، طبقه بندی موضوع را "عملیات آموزشی دانشجو" و موضوع درخواست را "مجوز انتخاب واحد" و نیمسال درخواست را معادل "4001" قرار دهید.

3.با انتخاب دکمه ی"ثبت"درخواست مجوز انتخاب واحد ترم مهر400 برای دانشجو ثبت می گردد.

4.از طریق منوی "ثبت نام دروس دانشجو" زیر منوی "انتخاب واحد"  اقدام به اخذ دروس و انتخاب واحد نمائید.

نکات مهم :

• دانشجویانی که در ترم 3992 انتخاب واحد داشته اند و یا ترم مرخصی ثبت کرده اند مجاز به ثبت درخواست انتخاب واحد می باشند.
  • دانشجویانی که آخرین وضعیت آنها در ترم های 3992 و 4001 وضعیت های عدم مجاز به ثبت نام در نیمسال ثبت شده باشد، مجاز به ثبت درخواست نمی باشند.
  • دانشجویانی که آخرین وضعیت آنها در ترم های 4001 ترم مرخصی ثبت شده باشد، مجاز به ثبت درخواست نمی باشند.
  • دانشجویانی که سنوات تحصیلی مجاز آنها به اتمام رسیده باشد، مجاز به ثبت درخواست نمی باشند.

*    برنامه زمابندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها