صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 11:29  -   1400/08/05 ارسال به دوستان

حجت الاسلام و المسلمین جواد نفری، استاد حوزه و دانشگاه:
مهم ترین امر به معروف در دانشگاه ها، ترویج فرهنگ قرآن و عترت است

مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا با حضور دکتر اصغر کشت کار، سرپرست دانشگاه، هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین جواد نفری، استاد حوزه و دانشگاه و عضو هیات علمی گروه معارف واحد بویین زهرا، ضمن تبریک اعیاد ماه ربیع الاول در سخنانی نهادینه کردن اخلاق اسلامی را از مهم ترین رسالت های پیامبر اکرم (ص) دانست و با اشاره به آیات و روایات گفت: اخلاق، مهرورزی و تزکیه نفس از دغدغه های نبی مکرم اسلام (ص) بود.

وی افزود: پیامبر(ص) در آخرین سخنرانی شان در بین مسلمین فرمودند: "بعد از من دو امانت گرانبها یعنی قرآن و عترت در نزد شما به یادگار می ماند و اگر می خواهید در دنیا و آخرت سعادتمند شوید باید با قرآن انس و به اهل بیت (ع) توسل داشته باشید."

این استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: در شرایط فعلی، مهم ترین امر به معروف در دانشگاه ها، ترویج فرهنگ قرآن و عترت است و توجه به مسائل فرهنگی همیشه مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و هست و خدا را شاکریم دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین، هر سال در برگزاری مسابقات قرآن و عترت در کشور جزو دانشگاه های برتر محسوب می شوند.

وی در پایان برگزاری مراسم هفتگی زیارت عاشورا را در این دانشگاه بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: از مسوولان دانشگاه که اهتمام ویژه ای در هرچه باشکوهتر برگزار کردن چنین مراسمی دارند، تقدیر و تشکر می کنم.

شایان ذکر است، مراسم قرائت زیارت عاشورا، هر هفته صبح سه شنبه در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می شود و با توجه به شرایط کرونایی، این مراسم به صورت هم زمان از طریق فضای مجازی دانشگاه برای استادان، کارکنان و دانشجویان پخش می گردد.

گفتنی است، قرائت زیارت عاشورا این مراسم معنوی را حاج روح الله فنائیان از کارکنان حوزه فرهنگی بر عهده داشت.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها