صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 13:26  -   1400/09/03 ارسال به دوستان

همایش کوه پیمایی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و صعود به ارتفاعات هفت چشمه رزجرد

به مناسبت گرامی داشت هفته بسیج، همایش کوه پیمایی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در فضایی با نشاط و صمیمی، در منطقه هفت چشمه رزجرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این همایش که با شرکت پرشور و چشمگیر 50 کارمند برگزار شد، کارکنان این دانشگاه پس از طی صعود به ارتفاعات هفت چشمه، از مناظر و طبیعت بسیار زیبای این منطقه در یک روز مطبوع پاییزی بهره بردند.

شایان ذکر است، ارتفاعات هفت چشمه، در فاصله ۲۱ کیلومتری شمال شرقی شهر قزوین و در مسیر جاده الموت و در نزدیکی روستای رزجرد واقع شده و به دلیل داشتن آب و هوای مناسب، پذیرای اهالی قزوین به ویژه در تعطیلات است.

قابل توجه است، در این برنامه، تقی سیمیاری از پیشکسوتان کوهنوردی استان و از اعضای گروه امداد ونجات فدراسیون کوهنوردی، در خصوص  ایمنی در ورزش کوهنوردی، حرکت در کوهستان و صعود به ارتفاعات، مطالب مفیدی را به شرکت کنندگان در این همایش ارائه کرد.

گفتنی است، این همایش با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و با تلاش اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها