صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 21:19  -   1400/09/07 ارسال به دوستان

افتخاری دیگر برای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دست آمد؛
کسب عنوان نایب قهرمانی تیم MRL در مسابقات بین المللی ربات های صنعتی 2021 ژاپن

تیمMRL  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد با کسب عنوان نایب قهرمانی در چهارمین دوره مسابقات بین المللی ربات های صنعتی 2021 ژاپن، افتخار دیگری را برای جامعه علمی کشور به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که به دلیل شرایط کرونایی به صورت کنترل از راه دور (Remote) و با حضور تیم های مطرح و معتبر از دانشگاه های جهان به میزبانی ژاپن برگزار شد؛ تیم MRL مرکز تحقیقات مکاترونیک این دانشگاه با کسب امتیاز 4100 و با اختلاف اندکی نسبت به تیم کشور سنگاپور (4300 امتیاز) عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد.تیم های یونان و روسیه نیز عنوان های سوم و چهارم از آن خود کردند.

گفتنی است؛ با توجه به تلاش های شبانه روزی دانشجویان این دانشگاه و نیز با توجه به شرایط کرونایی، اقتصادی و تحریم های ظالمانه، کسب این عنوان ارزشمند توسط محققان جوان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، کاری بزرگ، قابل ستایش و تقدیر می باشد.

شایان ذکر است، این مسابقات با هدف آماده سازی، پرورش و آموزش دانشجویان و محققان با علم هوش مصنوعی و به کارگیری این علم در صنعت و زندگی انسان ها هر ساله برگزار می شود.

گفتنی است، این مسابقات پیش مقدمه مسابقات جهانی روبوکاپ محسوب شده و در سال آینده این مسابقات در کشور کره جنوبی برگزار خواهد شد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها