صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
Right Menu Skip Navigation Links Left Menu

   اطلاعات شخصی :
   نام و نام خانوادگي :
   مرتبه علمي :
   گروه آموزشي :
   سوابق تحصيلي : - دكتري تخصصي صنايع غذايي - دانشگاه علوم پزشکي شهيدبهشتي - - ايران - سال 1394
- فوق ليسانس مهندسي كشاورزي - علوم صنايع غذائي -تبديل موادغذايي - دانشگاه آزاد اسلامي علوم و تحقيقات - - ايران - سال 1383
- ليسانس مهندسي كشاورزي - علوم صنايع غذائي -تبديل موادغذايي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات - تهران - ايران - سال 1381
   آدرس پست الکترونیک : MJAFARI@QIAU.AC.IR , MJAFARI.IAUQ@YAHOO.COM
   آدرس صفحه اصلي : http://qiau.ac.ir/m_jafari.info  

   فعاليتهای علمی و پژوهشی :    •   برنامه کلاسی آقاي دكتر مجتبي جعفري   فايلها و جزوه ها   پيام به دانشجويان
مقالات ارائه در کنفرانس ها مقالات ارائه در مجلات فعالیت های علمی و اجرائی اختراعات و اکتشافات کــتـب
ردیفعنوان مقالهعنوان کنفرانسسطح برگزاریهمکارانمکان برگزاریزمان برگزاری
1 مروري بر تاثير بسته بندي اسکين تحت خلاء بر کيفيت گوشت خام و محصولات گوشتي فراوري شده کنفرانس بين المللي بسته بندي ايرانبین المللیعلي محرابي، زهرا حسين آبادي، مهسا رضاپورتهران1397/09/24
2 مروري بر تاثير مواد و روش هاي مختلف بسته بندي بر زنده ماني و پايداري نگهداري باکتري هاي پروبيوتيک در محصولات غذاييکنفرانس بين المللي بسته بندي ايرانبین المللیزهرا حسين آبادي، علي محرابي، مهسا رضاپورتهران1397/09/24
3 بررسي مروري تاثير جاذب هاي اکسيژن بر ويژگي هاي کيفي گوشت و فراورده هاي گوشتيکنفرانس بين المللي بسته بندي ايرانبین المللیحسين حسن نژاد، آيدين طارمسريتهران1397/09/24
4 کاربرد ضايعات صنعت کشاورزي و دريايي در بسته بندي مواد غذاييکنفرانس بين المللي بسته بندي ايرانبین المللیمهسا رضاپور، زهرا حسين آبادي، علي محرابيتهران1397/09/24
5 استفاده از ازن به عنوان عامل ضد ميکروبي ايمن در فراوري طيور ، چشم انداز ايراندومين کنگره بين المللي دامپزشکي طيوربین المللی تهران1388/12/01
6 کاربرد ازن در صنعت غذا ، نقش بالقوه آن در ايمني غذايياولين کنگره بين المللي بهداشت مواد غذاييبین المللیمحمدرضا کوشکيتهران1388/02/05
7 انتقال فناوري يا ارتقاي فناوري، کداميکهمايش ارتباط دانشگاه با صنعتمنطقه ایمحمدرضا کوشکيدانشگاه آزاد اسلامي ورامين1386/11/30
8 مشکلات مرتبط با اجراي HACCP در کارخانجات غذايي کوچک و يا کمتر توسعه يافتههمايش ارتباط دانشگاه با صنعتمنطقه ایمحمدرضا کوشکيورامين1386/11/30
9 به کارگيري استاندارد غذا با کيفيت ايمن (SQF) در صنعت غذاارتباط دانشگاه با صنعتمنطقه ایمحمدرضا کوشکيورامين1386/11/30
10 نقش دانشگاه و فارغ التحصيلان رشته هاي صنايع غذايي و تغذيه در واحدهاي توليد نانهمايش ارتباط دانشگاه با صنعتمنطقه ایمحمدرضا کوشکي - محمدحسين عزيزيورامين1386/11/30
    بازگشت −>
Footer آمار بازدیدها کاربران اينترنت Valid XHTML Valid CSS