ردیف | عنوان مقاله | عنوان کنفرانس | سطح برگزاری | همکاران | مکان برگزاری | زمان برگزاری |
1
| مروري بر تاثير بسته بندي اسکين تحت خلاء بر کيفيت گوشت خام و محصولات گوشتي فراوري شده | کنفرانس بين المللي بسته بندي ايران | بین المللی | علي محرابي، زهرا حسين آبادي، مهسا رضاپور | تهران | 1397/09/24 |
2
| مروري بر تاثير مواد و روش هاي مختلف بسته بندي بر زنده ماني و پايداري نگهداري باکتري هاي پروبيوتيک در محصولات غذايي | کنفرانس بين المللي بسته بندي ايران | بین المللی | زهرا حسين آبادي، علي محرابي، مهسا رضاپور | تهران | 1397/09/24 |
3
| بررسي مروري تاثير جاذب هاي اکسيژن بر ويژگي هاي کيفي گوشت و فراورده هاي گوشتي | کنفرانس بين المللي بسته بندي ايران | بین المللی | حسين حسن نژاد، آيدين طارمسري | تهران | 1397/09/24 |
4
| کاربرد ضايعات صنعت کشاورزي و دريايي در بسته بندي مواد غذايي | کنفرانس بين المللي بسته بندي ايران | بین المللی | مهسا رضاپور، زهرا حسين آبادي، علي محرابي | تهران | 1397/09/24 |
5
| استفاده از ازن به عنوان عامل ضد ميکروبي ايمن در فراوري طيور ، چشم انداز ايران | دومين کنگره بين المللي دامپزشکي طيور | بین المللی | | تهران | 1388/12/01 |
6
| کاربرد ازن در صنعت غذا ، نقش بالقوه آن در ايمني غذايي | اولين کنگره بين المللي بهداشت مواد غذايي | بین المللی | محمدرضا کوشکي | تهران | 1388/02/05 |
7
| انتقال فناوري يا ارتقاي فناوري، کداميک | همايش ارتباط دانشگاه با صنعت | منطقه ای | محمدرضا کوشکي | دانشگاه آزاد اسلامي ورامين | 1386/11/30 |
8
| مشکلات مرتبط با اجراي HACCP در کارخانجات غذايي کوچک و يا کمتر توسعه يافته | همايش ارتباط دانشگاه با صنعت | منطقه ای | محمدرضا کوشکي | ورامين | 1386/11/30 |
9
| به کارگيري استاندارد غذا با کيفيت ايمن (SQF) در صنعت غذا | ارتباط دانشگاه با صنعت | منطقه ای | محمدرضا کوشکي | ورامين | 1386/11/30 |
10
| نقش دانشگاه و فارغ التحصيلان رشته هاي صنايع غذايي و تغذيه در واحدهاي توليد نان | همايش ارتباط دانشگاه با صنعت | منطقه ای | محمدرضا کوشکي - محمدحسين عزيزي | ورامين | 1386/11/30 |