08:00 | 08:30 | 09:00 | 09:30 | 10:00 | 10:30 | 11:00 | 11:30 | 12:00 | 12:30 | 13:00 | 13:30 | 14:00 | 14:30 | 15:00 | 15:30 | 16:00 | 16:30 | 17:00 | 17:30 | 18:00 | 18:30 | 19:00 | 19:30 | 20:00 | 20:30 |
21:00
ميکروبيولوژي مواد غذايي (1)
تکنولوژي شير و فرآورده ها
تکنولوژي شير و فرآورده ها (2) ورودي 97 به بعد
عمليات واحد در مهندسي صنايع غذايي ورودي 97 به بعد
سمينار
تکنولوژي شير و فرآورده ها (1) ورودي 97 به بعد
فناوريهاي نوين در بسته بندي مواد غذايي
تکنولوژي گوشت و شيلات
تکنولوژي گوشت و شيلات
ميکروبيولوژي مواد غذايي (1)
تکنولوژي شير و فرآورده ها
ميکروبيولوژي مواد غذايي (1)
عمليات واحد در مهندسي صنايع غذايي ورودي 97 به بعد
شنبه |
یکشنبه |
دوشنبه |
سه شنبه |
چهارشنبه |
پنجشنبه |
جمعه |