صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |RSS logo Left
  جستجو
Right Menu Skip Navigation Links Left Menu

   اطلاعات شخصی :
   نام و نام خانوادگي :
   مرتبه علمي :
   گروه آموزشي :
   سوابق تحصيلي : - دكتري تخصصي علوم وصنايع غذايي - آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1392/06/27
- فوق ليسانس علوم وصنايع غذايي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1387/04/09
- ليسانس علوم وصنايع غذايي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1383/12/01
   آدرس پست الکترونیک :

   فعاليتهای علمی و پژوهشی :    •   برنامه کلاسی خانم دكتر اکرم شريفي   فايلها و جزوه ها   پيام به دانشجويان
مقالات ارائه در کنفرانس ها مقالات ارائه در مجلات همایش، کارگاه و سمینار فعالیت های علمی و اجرائی اختراعات و اکتشافات طرح های پژوهشی کــتـب
ردیفعنوان مقالهعنوان کنفرانسسطح برگزاریهمکارانمکان برگزاریزمان برگزاری
1 مطالعه برخي خواص بيوفيزيکي دو رقم پسته(خاني و عباسعلي)شهرستان دامغانسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان 
2 بررسي فعاليت ضد ميكروبي عصاره برگ بهاولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييبین المللی دانشگاه تربيت مدرس.1395/07/29
3 بررسي تاثير دما و غلظت برخصوصيات رئولوژي شير حاوي شکر تيغالبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
4 استخراج ترکيبات فنلي و آنتي اکسيداني از ضايعات زرشک با استفاده از آنزيمبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
5 بررسي ميزان آنتوسيانين و رنگ استخراج شده از ضايعات زرشکبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايينا مشخص دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
12345678910...
    بازگشت −>
Footer آمار بازدیدها کاربران اينترنت Valid XHTML Valid CSS