صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |RSS logo Left
کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
Right Menu Skip Navigation Links Left Menu

   اطلاعات شخصی :
   نام و نام خانوادگي :
   مرتبه علمي :
   گروه آموزشي :
   سوابق تحصيلي : - دكتري تخصصي علوم وصنايع غذايي - آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1392/06/27
- فوق ليسانس علوم وصنايع غذايي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1387/04/09
- ليسانس علوم وصنايع غذايي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1383/12/01
   آدرس پست الکترونیک : asharifi81@gmail.com , asharifi@qiau.ac.ir

   فعاليتهای علمی و پژوهشی :    •   برنامه کلاسی خانم دكتر اکرم شريفي   فايلها و جزوه ها   پيام به دانشجويان
مقالات ارائه در کنفرانس ها مقالات ارائه در مجلات همایش، کارگاه و سمینار فعالیت های علمی و اجرائی اختراعات و اکتشافات طرح های پژوهشی کــتـب
ردیفعنوان مقالهعنوان کنفرانسسطح برگزاریهمکارانمکان برگزاریزمان برگزاری
1 مطالعه برخي خواص بيوفيزيکي دو رقم پسته(خاني و عباسعلي)شهرستان دامغانسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان 
2 بررسي برخي خواص فيزيکي عدس قزويندومين کنگره بين المللي و بيست و پنجمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه ساري1397/02/06
3 بهينه‌سازي فرآيند توليد كنسانتره آب‌ميوه نارنج با استفاده از دو روش تغليظ حرارتي (سنتي) و تغليظ تحت خلاءدومين کنگره بين المللي و بيست و پنجمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي ساري1397/02/06
4 بررسي برخي خصوصيات ميکروبي و فيزيکوشيميايي هشت نوع عسل توليدي در شهرستان اسفرايندومين کنگره بين المللي و بيست و پنجمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي ساري1397/02/06
5 بررسي تاثير عصاره پوست بالنگ بر برخي ويژگي¬هاي شيميايي نوشابه ليموييدومين کنگره بين المللي و بيست و پنجمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي ساري1397/02/06
12345678910...
    بازگشت −>
Footer آمار بازدیدها کاربران اينترنت Valid XHTML Valid CSS