صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |RSS logo Left
کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
Right Menu Skip Navigation Links Left Menu

   اطلاعات شخصی :
   نام و نام خانوادگي :
   مرتبه علمي :
   گروه آموزشي :
   سوابق تحصيلي : - دكتري تخصصي علوم وصنايع غذايي - آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1392/06/27
- فوق ليسانس علوم وصنايع غذايي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1387/04/09
- ليسانس علوم وصنايع غذايي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1383/12/01
   آدرس پست الکترونیک :

   فعاليتهای علمی و پژوهشی :    •   برنامه کلاسی خانم دكتر اکرم شريفي   فايلها و جزوه ها   پيام به دانشجويان
مقالات ارائه در کنفرانس ها مقالات ارائه در مجلات همایش، کارگاه و سمینار فعالیت های علمی و اجرائی اختراعات و اکتشافات طرح های پژوهشی کــتـب
ردیفعنوان مقالهعنوان کنفرانسسطح برگزاریهمکارانمکان برگزاریزمان برگزاری
1 مطالعه برخي خواص بيوفيزيکي دو رقم پسته(خاني و عباسعلي)شهرستان دامغانسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان 
2 بررسي برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي محصول عملگر جديد از انجير و زيتون در طول دوره نگهداري.دومين کنگره ملي کشاورزي سالم، تغذيه سالم، جامعه سالم. ملی دانشگاه تهران1396/05/27
3 بهينه سازي توليد محصول عملگر جديد از انجير و زيتون و بررسي فعاليت آنتي اکسيداني آندومين کنگره ملي کشاورزي سالم، تغذيه سالم، جامعه سالم. ملی دانشگاه تهران1396/05/27
4 بررسي کاربرد آب پنير و استويا در خواص فيزيکو شيميايي و ارگانولپتيکي دسر لبنيکنفرانس بين المللي کشاورزي، محيط زيست و منابع طبيعي در هزاره سومبین المللی رشت 1396/03/01
5 بهينه سازي شرايط استخراج ترکيبات زيست فعال پوست انگور سياه سردشت با استفاده از امواج فراصوت نخستين کنگره دانشجويي صنايع غذايي ايرانمنطقه ای دانشگاه گيلان1395/12/17
12345678910...
    بازگشت −>
Footer آمار بازدیدها کاربران اينترنت Valid XHTML Valid CSS