صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
Right Menu Skip Navigation Links Left Menu

   اطلاعات شخصی :
   نام و نام خانوادگي :
   مرتبه علمي :
   گروه آموزشي :
   سوابق تحصيلي : - دكتري تخصصي علوم وصنايع غذايي - آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1392/06/27
- فوق ليسانس علوم وصنايع غذايي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1387/04/09
- ليسانس علوم وصنايع غذايي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار - سبزوار - ايران - سال 1383/12/01
   آدرس پست الکترونیک : asharifi81@gmail.com , asharifi@qiau.ac.ir

   فعاليتهای علمی و پژوهشی :    •   برنامه کلاسی خانم دكتر اکرم شريفي   فايلها و جزوه ها   پيام به دانشجويان
مقالات ارائه در کنفرانس ها مقالات ارائه در مجلات همایش، کارگاه و سمینار فعالیت های علمی و اجرائی اختراعات و اکتشافات طرح های پژوهشی کــتـب
ردیفعنوان مقالهعنوان کنفرانسسطح برگزاریهمکارانمکان برگزاریزمان برگزاری
1 مطالعه برخي خواص بيوفيزيکي دو رقم پسته(خاني و عباسعلي)شهرستان دامغانسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان 
2 بررسي اثر عوامل حامل بر خواص فيزيکوشيميايي پودر گل گاو زبان توليد شده به روش کف پوشي و خشک کردن انجمادي. سومين کنگره بين المللي و بيست و ششمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييبین المللیمرتضي حاجي علي اصغريدانشگاه تربيت مدرس تهران1398/06/26
3 بررسي تاثير پوشش دهي با ژل آلوئه ورا و چاي سبز بر خصوصيات فيزيکو شيميايي برش هاي تازه آناناسکنفرانس بين المللي بسته بندي ايرانبین المللی انجمن علوم و فناوري بسته بندي ايران1397/09/25
4 رويکرد جديد علم نانو مواد در بسته بندي مواد غذاييکنفرانس بين المللي بسته بندي ايرانبین المللی انجمن علوم و فناوري بسته بندي ايران1397/09/24
5 کاربردهاي بالقوه فناوري نانو در فرايند و بسته بندي گوشتکنفرانس بين المللي بسته بندي ايرانبین المللی انجمن علوم و فناوري بسته بندي ايران1397/09/24
6 بررسي تاثير عصاره پوست بالنگ بر برخي ويژگي¬هاي شيميايي نوشابه ليموييدومين کنگره بين المللي و بيست و پنجمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي ساري1397/02/06
7 بررسي اثر نانو جاذب هاي اتيلن بر خصوصيات فيزيکوشيميايي دو رقم سيب برابرن و سيب عباسي طي ماندگاريدومين کنگره بين المللي و بيست و پنجمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي 1397/02/06
8 بررسي برخي خصوصيات ميکروبي و فيزيکوشيميايي هشت نوع عسل توليدي در شهرستان اسفرايندومين کنگره بين المللي و بيست و پنجمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي ساري1397/02/06
9 بررسي برخي خواص فيزيکي عدس قزويندومين کنگره بين المللي و بيست و پنجمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه ساري1397/02/06
10 بهينه‌سازي فرآيند توليد كنسانتره آب‌ميوه نارنج با استفاده از دو روش تغليظ حرارتي (سنتي) و تغليظ تحت خلاءدومين کنگره بين المللي و بيست و پنجمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي ساري1397/02/06
11 بررسي برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي محصول عملگر جديد از انجير و زيتون در طول دوره نگهداري.دومين کنگره ملي کشاورزي سالم، تغذيه سالم، جامعه سالم. ملی دانشگاه تهران1396/05/27
12 بهينه سازي توليد محصول عملگر جديد از انجير و زيتون و بررسي فعاليت آنتي اکسيداني آندومين کنگره ملي کشاورزي سالم، تغذيه سالم، جامعه سالم. ملی دانشگاه تهران1396/05/27
13 بررسي کاربرد آب پنير و استويا در خواص فيزيکو شيميايي و ارگانولپتيکي دسر لبنيکنفرانس بين المللي کشاورزي، محيط زيست و منابع طبيعي در هزاره سومبین المللی رشت 1396/03/01
14 مقايسه و بررسي جايگزين هاي چربي بر پايه پروتئين به منظور تهيه خامه صبحانه رژيمياولين همايش ملي تکنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايراننا مشخص دانشگاه بابلسر1396/02/22
15 بهينه سازي شرايط استخراج ترکيبات زيست فعال پوست انگور سياه سردشت با استفاده از امواج فراصوت نخستين کنگره دانشجويي صنايع غذايي ايرانمنطقه ای دانشگاه گيلان1395/12/17
16 کاربرد روش سطح پاسخ در بهينه سازي شرايط استخراج ترکيبات زيست فعال پوست انگور سياه سردشت به روش ماسراسيون. نخستين کنگره دانشجويي صنايع غذايي ايرانمنطقه ای دانشگاه گيلان1395/12/17
17 مروري بر خصوصيات صمغهاي ژلان و آگار مورد استفاده در صنايع غذاييسومين همايش ملي دستاوردهاي نوين در علوم کشاورزي و صنايع غذاييملی آزاد شهر 1395/12/04
18 ارزيابي حسي نمونه هاي خامه پس از جايگزيني چربي، به منظور تهيه خامه صبحانه رژيميدومين همايش و نمايشگاه تخصصي روش هاي افزايش ماندگاري فرآورده هاي غذائيملی تهران1395/11/06
19 اثر هيدروکلوئيد ها در فرايند توليد برنج دانه اي به روش پخت اکستروژندومين همايش روش هاي افزايش ماندگاري فراورده هاي غذايي.ملی تهران1395/10/23
20 بررسي خصوصيات بافتي پاستيل انبه - گلابي در دوره ي نگهداريدومين همايش روش هاي افزايش ماندگاري فراورده هاي غذاييملی تهران1395/10/22
21 اهميت و کاربرد فيبرهاي رژيمي و ترکيبات پري بيوتيک در فراورده هاي غلاتکنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فراورده هاي آرديملی مشهد1395/08/13
22 غني سازي برنج به روش پخت اکستروژنچهارمين کنگره بين المللي علوم کاربردي در علم کشاورزيبین المللی دانشگاه تهران1395/08/12
23 بررسي فعاليت ضد ميكروبي عصاره برگ بهاولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييبین المللی دانشگاه تربيت مدرس.1395/07/29
24 فناوري توليد برنج دانهاي اكسترود شدهاولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه تربيت مدرس. تهران.1395/07/29
25 بررسي خصوصيات ميكروبي و شيميايي برخي منابع تامين آب آشاميدني شهر تهراناولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران.بین المللی دانشگاه تربيت مدرس. تهران1395/07/29
26 تاثير پوشش دهي با كيتوزان و چاي سبز بر عمر نگهداري ميوه كامكوات. اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران.بین المللی دانشگاه تربيت مدرس. تهران1395/07/29
27 بررسي فعاليت ضد ميكروبي عصاره برگ بهاولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران. بین المللی دانشگاه تربيت مدرس1395/07/29
28 بررسي ميزان آلوده گي هاي شيميايي آب شرب در بعضي از مناطق شهر تهران با روش هاي طيف سنجياولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانبین المللی دانشگاه تربيت مدرس. تهران1395/07/29
29 بررسي تاثير دما و غلظت برخصوصيات رئولوژي شير حاوي شکر تيغالبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
30 بررسي خصوصيات حسي شير حاوي شکر تيغال ( Trehalla Manna ) بيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
31 اثر شرايط خشک کردن روي پارامتر‌هاي رنگي گل نسترن کوهي بيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي.نا مشخص دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
32 بررسي تاثير افزودن دوشاب خرمالوي وحشي بر روي خواص فيزيکوشيميايي کلوچه عملگربيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1394/07/23
33 بررسي تاثير افزودن دوشاب خرمالوي وحشي بر روي تغييرات ترکيبات فنلي کلوچه عملگر. بيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1394/07/23
34 استخراج ترکيبات فنلي و آنتي اکسيداني از ضايعات زرشک با استفاده از آنزيمبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
35 بررسي ميزان آنتوسيانين و رنگ استخراج شده از ضايعات زرشکبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايينا مشخص دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
36 بهينه سازي فرمولاسيون توليد كره-ارده و بررسي ويژگيهاي حسي آنبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1394/07/23
37 بررسي اثر جوانه زني بر مقدار مواد معدني ماشبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
38 بررسي تخلخل کيک عملگر با استفاده از فيبر تفاله گوجه فرنگيبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
39 استخراج فيبر تفاله گوجه فرنگيبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1394/07/23
40 تأثير افزودن صمغ بومي دانه شاهي (Lepidium Sativum) و کنسانتره پروتئين آب پنير بر بهبود خصوصيات حسي و بياتي نان قالبيبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
41 تأثير افزودن صمغ دانه هاي ريحان و شاهي بر روي ميزان قند و خاکستر کيک بدون گلوتن حاوي آرد برنجبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
42 تأثير افزودن صمغ دانه¬هاي ريحان و شاهي بر روي ميزان چربي و pH کيک بدون گلوتن حاوي آرد برنجبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1394/07/23
43 اثر شرايط خشک کردن روي پارامتر‌هاي رنگي گل نسترن کوهي بيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1394/07/23
44 بررسي توليد پودر نوشيدني فوري از عصاره تمشک سياه وحشي با روش خشک كردن پاششيبيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان1394/07/23
45 بررسي خصوصيات حسي و تغييرات رنگ کيک عملگر تهيه شده با فيبر تفاله گوجه فرنگي در طول مدت نگهداري بيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1394/07/23
46 بررسي برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي فيبر رژيمي توليد شده از گياه ريحان و شويدسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذايينا مشخص دانشگاه صنعتي اصفهان1394/06/20
47 بررسي تاثير استفاده از صمغ بومي دانه شاهي بر بافت و حجم کيک بدون گلوتن حاوي آرد برنجسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان1394/06/19
48 بسته بندي محصولات تازه با اتمسفر اصلاح شدهسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان1394/06/19
49 تاثير استفاده از دوشاب خرمالو وحشي بر ميزان قند کلوچه عملگرسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان1394/06/19
50 تاثير استفاده از دوشاب خرمالو وحشي بر رطوبت و خاکستر کلوچه عملگرسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان1394/06/19
51 بررسي تاثير استفاده از صمغ¬ بومي دانه¬ ريحان بر بافت و حجم کيک بدون گلوتن حاوي آرد برنجسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان1394/06/19
52 تاثير عصاره چوبک بر انديس پراکسيد و خواص حسي دوناتسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان1394/06/19
53 بررسي برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي فيبر رژيمي توليد شده از گياه ريحان و شويدسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي اصفهان1394/06/19
54 Determination of oil absorption in the process of frying food hydrocolloid coatingInternational conference on research in engineering science and technologyبین المللی Istanbul Turkey.1394/04/30
55 مقايسه برخي ويژگيهاي فيزيکوشيميايي آلوئه وراي خشک شده با پيش تيمار اسمز و فراصوت با خشک کردن انجماديکنفرانس بين المللي يافته هاي نوين در کشاورزي منابع طبيعي و محيط زيستبین المللی انجمن علوم بنيادين1393/12/25
56 بررسي اثر تيمار اسمزي به کمک فراصوت روي برخي خصوصيات فيزيکي پودر ژل آلوئه وراکنفرانس بين المللي يافته هاي نوين در کشاورزي منابع طبيعي و محيط زيستبین المللی انجمن علوم بنيادين1393/12/25
57 خواص عملکردي ژل آلوئه ورا تحت اثر پيشتيمار اسمزي به کمک فراصوت در مقايسه با خشک کردن انجماديکنفرانس بين المللي يافته هاي نوين در کشاورزي منابع طبيعي و محيط زيستبین المللی انجمن علوم بنيادين1393/12/25
58 مطالعه برخي خواص بيوفيزيکي دو رقم پسته(شاهپسند و خنجري)شهرستان دامغانکنفرانس بين المللي يافته هاي نوين در کشاورزي منابع طبيعي و محيط زيستبین المللی انجمن علوم بنيادين1393/12/25
59 بهينه سازي فرايند خشک کردن انگور با پيش تيمار اسمزي و اولتراسوند و بررسي خواص آنتي اکسيداني آنسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
60 بررسي و تعيين فرمولاسيون بهينه نوشابه زرشک از نظر ميزان آنتوسيانين و مدت زمان نگهداريسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
61 اثر غلظت هاي عصاره چوبک بر ويژگي هاي شيميايي و حسي دونات در طي زمان نگهداريسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
62 افزايش کيفيت و ماندگاري دونات با کاربرد عصار چو بک در فرمولاسيون آن. سومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
63 ويژگي هاي آنتي اکسيداني دونات حاوي عصاره چوبکسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
64 بهبود خصو صيات فيزيکو شيميايي و حسي دونات حاوي عصار چوبکسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
65 بهينه سازي فرايند توليد پودر دوغ با خشک کردن کف پوشي به ر وش سطح پاسخ. سومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
66 بررسي کارايي فرآيند خشک کردن کف پو شي در توليد پودر خرمالوسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
67 بررسي کاربرد انواع روش هاي پوشش دهي در افزايش ماندگاري گوشتسومين همايش ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
68 توليد پودر کيک کم کالري بوسيله جوانه گندم، پروتئين ايزوله سويا و آرد جو و يررسي خصوصيات بافتي آن.سومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
69 توليد پودر کيک کم کالري بوسيله جوانه گندم، پروتئين ايزوله سويا و آرد جو و يررسي فعاليت آنتي اکسيداني و ترکيبات فنلي آن. سومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
70 توليد پودر کيک کم کالري بوسيله جوانه گندم، پروتئين ايزوله سويا و آرد جو و يررسي آناليز اسيدهاي چرب آن. سومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
71 بهينه سازي فرايند توليد پودر نوشيدني فوري از چاي سفيدسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
72 تاثير عصاره زرشک بر زنده ماني باکتري هاي لاکتوباسيلوس اسيد و فيلوس در ماست پروبيوتيک طعم دار قالبي و همزده غني شده با عصاره زرشک و بررسي ويژگي هاي فيزيکو شيميايي آنسومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه آزاد قوچان.1393/08/27
73 Effect of Spray Drying Conditions on the Physicochemical Properties of Barberry (Berberis vulgaris) Extract Powdernatural Food Hydrocolloids Conferenceبین المللی Mashhad-Iran.1393/07/30
74 A feasibility study on the drying of fig extract (The relation between the key operating parameters of a pilot scale spray dryer and product specifications). Natural Food Hydrocolloids Conference.بین المللی Mashhad-Iran1393/07/30
75 Rheological properties of egg yolk substitutes in a model mayonnaise system using Acanthophyllum glandulosum (Chubak) gumNatural Food Hydrocolloids Conferenceبین المللی Mashhad-Iran1393/07/30
76 بررسي اثر جايگزيني شيره انجير بر خواص فيزيکي کيک جعبه اي بيست و دومين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي گرگان.1393/06/09
77 The Effect of Functional Properties of Barberry Aqueous Extract on Survival of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum in Probiotic Stirred and Set Yogurt Samples.15th international Iranian congress of microbiologyبین المللی tehran university1393/06/04
78 ارزيابي اثر زمان و دماي دم آوري بر ميزان کل پلي فنولها و گالاتها در چاي سفيدنخستين همايش ملي الکترونيکي دستاوردهاي نوين در علومملی انجمن علوم بنيادين1393/04/10
79 ارزيابي برخي خصوصيات فيزيكوشيميايي شربت عناب به عنوان يك ميان وعده غذاييميان وعده هاي غذايينا مشخص پژوهشکده علو م وفناوري مواد غذايي. مشهد1393/02/10
80 تعيين غلظت کل کاتچين ها و کافئين چاي سفيد به روش کروماتوگرافي مايع با کارايي بالا HPLCاولين همايش ملي چايملی دانشگاه آزاد اسلامي واحدلاهيجان1392/12/14
81 ارزيابي خواص آنتي اکسيداني ماست غليظ شده حاوي اسانس نعناع فلفليبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی دانشگاه شيراز1392/09/05
82 بررسي اثر هيدروکلوئيد زانتان در بهبود ويژگي هاي فيزيکي و حسي انواع نانبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه شيراز1392/09/05
83 ارزيابي برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي ، حسي و ميکروبي مارگارين بادام زمينيبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی دانشگاه شيراز1392/09/05
84 بسته بندي فعالدومين کنگره پژوهشگران ايمني غذاملی تهران1392/09/05
85 بررسي اثر دما و زمان دم آوري بر روي قدرت آنتي اکسيداني چاي سفيدهمايش ملي گياهان داروييملی واحد علوم و تحقيقات واحد آيت الله املي1392/08/29
86 بررسي کاربردهاي هيدروکلوئيدهاي طبيعي در صنعت داروسازيبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی شيراز1392/08/09
87 بهينه سازي استخراج ترکيبات زيست فعال دو رقم مختلف عنابخراسان توسط فناوري التراسوند و روش سطح پاسخبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي نا مشخص دانشگاه شيراز1392/08/09
88 بررسي تغييرات رنگ ماست پروبيوتيک قالبي و همزده طعم دار غني شده با عصاره زرشک در طول دوره نگهداريهمايش پدافند غير عامل در بخش کشاورزيملی جزيره قشم1392/08/09
89 بررسي تغييرات سينرسيس در ماست حاوي اسانس و عصاره نعناع فلفلي در طول دوره نگهداريهمايش پدافند غير عامل در بخش کشاورزيملی جزيره قشم1392/08/09
90 بررسي بازده استخراج آنتوسيانين با روش پرس سرد و رايج از ميوه زرشک بيدانه و بهينه سازي فرايند بوسيله روش سطح پاسخ. بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی شيراز1392/08/08
91 بررسي روش هاي استخراج و شناسايي ترکيبات بيواکتيو در ميوه ها و گياهان داروييبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی شيراز.1392/08/08
92 بررسي فرايند توليد پنير فراپالايش مغزدارو ارزيابي خصوصيات فيزيکو شيميايي و حسي آنبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی شيراز1392/08/08
93 بررسي خواص انتي اکسيداني و حسي آناناس پوشش داده شده با ژل آلوورابيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی شيراز1392/08/08
94 بررسي تاثير پوشش دهي با ژل آلوئه ورا و چاي سبز بر خصوصيات فيزيکو شيميايي برش هاي تازه آناناسبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی شيراز1392/08/08
95 بررسي پارامترهاي سنتيکي خشک کردن ژل آلوئه ورا با استفاده از پيش تيمارهاي اسمزي ومايکروويوبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی شيراز1392/08/08
96 بررسي کاربرد تکنيک سطح پاسخ در استخراج ترکيبات فنولي گلبرگ چاي ترشهمايش پدافند غير عامل در بخش کشاورزيملی جزيره قشم1392/08/08
97 ارزيابي برخي خصوصيات فيزيکو شيميايي خامه عسل و زنجبيل در مقايسه با خامه معموليبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی دانشگاه شيراز1392/08/08
98 بررسي خصوصيات فيزيکو شيميايي و حسي ماست پروبيوتيک طعم دار غني شده با عصاره زرشکبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی دانشگاه شيراز1392/08/08
99 ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني ماست پروبيوتيک طعم دار غني شده با عصاره زرشک بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه شيراز1392/08/08
100 بررسي بازده استخراج ترکيبات فنلي و آنتوسيانين هاي عصاره ميوه زرشک بيدانه با استفاده از آب مادون بحراني بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی دانشگاه شيراز1392/08/08
101 بهينه سازي فرايند عصاره گيري از چاي ترش به روش سطح پاسخ بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ملی شيراز.1392/08/08
102 شناسايي برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي وآنتي اکسيداني دو رقم مختلف عناب در استان خراسانهمايش منطقه اي گياهان دارويي شمال کشوربین المللی دانشگاه گرگان1392/08/07
103 بررسي ميزان ترکيبات فنوليک و خصوصيات حسي ماست پروبيوتيک قالبي و همزده طعم دار غني شده با عصاره زرشکهمايش پدافند غير عامل در بخش کشاورزينا مشخص جزيره قشم.1392/08/01
104 مطالعه فرآيند خشک کردن انگور رازقي با پيش تيمار اسمزي و اولتراسوندبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه گرگان1392/06/09
105 سينيتيک خشک کردن انگور رازقي با پيش تيمار اسمزي واولتراسوندبيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي گرگان1392/06/09
106 بررسي اثر جوانه زني بر مقدار پروتئين و چربي عدس قرمزدومين همايش سراسري کشاورزي و منابع طبيعي پايدارملی تهران1392/06/06
107 مدلسازي خشک کردن هواي داغ ژل آلوئه ورا با استفاده از پيش تيمارهاي اسمزي و مايکروويو: تاثير شرايط فرآيند بر ضريب نفوذ موثرآب و سرعت خشک کردن. دومين همايش سراسري کشاورزي و منابع طبيعي پايدارملی تهران 1392/06/06
108 معرفي و کاربردهاي RFIDدر بسته بندي مواد غذاييدومين همايش تخصصي پليمرهاي پيشرفته در بسته بندي مواد غذاييملی انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور1392/04/12
109 ارزيابي برخي خصوصيات فيزيكوشيميايي شربت عناب به عنوان يك ميان وعده غذايي اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي.نا مشخص پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي1392/02/11
110 بررسي شرايط خشک کردن روي تغييرات مواد معدني موجود در گلبرگ گل نسترن کوهي دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان ملی دانشگاه ازاد قوچان1392/02/11
111 استفاده از ضايعات شيره خرما به عنوان محيط کشت در توليد آنزيم پروتئاز از باکتري Bacillus coagulans وتوليد پنير پروبيوتيک از آندومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان ملی دانشگاه ازاد قوچان1392/02/10
112 تاثير فرمولاسيون بر خصوصيات فيزيکي بستنيدومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان ملی دانشگاه ازاد قوچان1392/02/10
113 تغييرات کاروتنوئيد وپلي فنل ها در گل نسترن کوهي در طول فرايند خشک کردندومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان، ملی دانشگاه ازاد قوچان1392/02/10
114 بهينه سازي استخراج انتوسيانين ها ازميوه وليک سياه توسط فناوري اولتراسوند به روش سطح پاسخدومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان ملی دانشگاه ازاد قوچان1392/02/10
115 بررسي اهميت ميکروبيولوژيک ليستريا منوسيتوژنز در مواد غذايي منجمد آمادهدومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان ملی دانشگاه ازاد قوچان1392/02/10
116 بهينه سازي فرآيند توليد عصاره انجير) عسل انجير( به منظور کاربرد در جايگزيني ساکاروز، دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان ملی دانشگاه ازاد قوچان1392/02/10
117 بررسي اهميت و نحوه فرمولاسيون غذا براي بيماران ديابتي با توجه به کاهش شاخص گلايسمياولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي1392/02/10
118 ارزيابي برخي خصوصيات فيزيكوشيميايي شربت عناب به عنوان يك ميان وعده غذايياولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي1392/02/10
119 بررسي برخي ويژگيهاي ماست طعم دار هم زده حاوي عصاره زيست فعال زرشک بيدانهاولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي1392/02/10
120 بهينه سازي فرايند خشک کردن برگ هاي مرزه بر اساس تغييرات رنگ محصول. اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي.1392/02/10
121 بررسي اسيد فيتيک به عنوان يک عامل ضد تغذيه اي در غلات و حبوباتاولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي1392/02/10
122 ارزيابي برخي خصوصيات فيزيکو شيميايي و آنتي اکسيداني چاي سفيد اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي1392/02/10
123 کاربرد روش سطح پاسخ در بهينه سازي فرايند استخراج آبي آنتوسيانين ها و ترکيبات فنلي ميوه زرشک (Berberis vulgaris) به روش رايجاولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي.1392/02/10
124 خواص آنتي اکسيداني لواشک فراسودمند عناب و زرشک. اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي.1392/02/10
125 بررسي و تعيين برخي خصوصيات فيزيکي و شيميايي ميوه عناباولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي1392/02/10
126 فرمولاسيون لواشک عملگرا بر پايه عناب و زرشکاولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي1392/02/10
127 مقايسه خصوصيلت بافتي گوشت بز کم چرب، گوشت گاو، گوشت خوک و سوسيس مخلوط گوشتاولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي1392/02/10
128 ارتباط بين تجزيه و تحليل نشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک گوشت گاواولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي.1392/02/10
129 بررسي و تعيين خصوصيات فيزيکي و مکانيکي دانه چلغوزاولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي.1392/02/10
130 نتايج آزمون بررسي سينتيک پارامتر هاي فيزيکو شيميايي و تعيين ترکيبات معطر برنج ايراني (کامفيروز). اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييملی پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي ، جهاد دانشگاهي.1392/02/10
131 استفاده از پردازش در بررسي و مقايسه شاخص هاي رنگ شيره توليد شده از دو رقم مختلف عناب به ر وش حرارتيهمايش پدافند غير عامل در بخش کشاورزيملی جزيره قشم1392/02/10
132 بررسي تغييرات خصوصيات فيزيکو شيميايي برش هاي ميوه کيوي پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا و کيتوزان در طول انبار مانيدومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچانملی دانشگاه ازاد قوچان1392/02/10
133 تاثير پوشش دهي ژل آلوئه ورا و کيتوزان بر خصوصيات انتي اکسيداني برش هاي تازه ميوه کيويدومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان ملی دانشگاه ازاد قوچان1392/02/10
134 بهينه سازي استخراج ترکيبات فنلي کل ازميوه وليک سياه با فناوري اولتراسونددومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان نا مشخص دانشگاه ازاد قوچان1392/02/10
135 تکنولوژي پيشرفته در شناسايي ميکروب هاي بيماريزا در مواد غذايياولين همايش ملي يافته هاي نوين در علوم زيستيملی دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين1392/02/05
136 بررسي تاثير پوشش کيتوزان _گلوکونات کلسيم بر عمر پس از برداشت توت فرنگياولين کنفرانس ملي راههاي دستيابي به توسعه پايدارملی تهران1391/12/20
137 بررسي ترکيبات شيميايي زالزالك )وليك( و اثرات سودمند دارويي آن.همايش ملي بهداشت و ايمني غذاملی شيراز1391/09/02
138 بررسي و تعيين برخي خواص فيزيکي، مکانيکي و تغذيه اي ميوه بلوطدومين كنگره ملي ايمني مواد غذايينا مشخص سواد کوه1391/07/20
139 بررسي مزاياي پزشکي و چالش هاي استفاده از پروبيوتيک ها در صنايع غذاييدومين كنگره ملي ايمني مواد غذاييملی سوادکوه1391/07/06
140 چالش ها و پيشرفت هاي ايمني مواد غذايي و بيماري هاي ناشي از غذا در جهاندومين كنگره ملي ايمني مواد غذاييملی سوادكوه1391/07/06
141 مدل سازي تشکيل اکريل آميد و تغييرات رنگي حاصل از آن در خلال هاي سيب زميني در شرايط مختلف بلانچينگ و دماي سرخ شدن. دومين كنگره ملي ايمني مواد غذاييملی سواد کوه1391/07/06
142 بررسي تأثير رطوبت بر برخي مشخصه هاي فيزيکي دانه سه رقم تجاري برنج ايراندومين كنگره ملي ايمني مواد غذاييملی سوادکوه1391/07/06
143 بررسي روشهاي مختلف براي تعيين ويژگي هاي آنتي اکسيداني ميوه ها و سبزيهادومين كنگره ملي ايمني مواد غذاييملی سوادكوه1391/07/06
144 مطالعه اي در مورد اصول و كاربرد فناوري ميكرواري.دومين كنگره ملي ايمني مواد غذاييملی سوادكوه1391/07/06
145 بررسي روش هاي فرآوري ژل آلوورا جهت کاربردهاي غذاييدومين كنگره ملي ايمني مواد غذاييملی سوادكوه1391/07/06
146 بررسي و مقايسه انواع روش هاي سنتي و صنعتي خشک کردن زرشکهمايش ملي صنايع غذاييملی دانشگاه ازاد قوچان1390/12/10
147 Study of extracted barberry anthocyanins stability during storage. International Food and Agricultural Congressبین المللی belek, turkey1390/11/27
148 Drying process evaluation of barberry during hot air and vacuum drying methods. International Food and Agricultural Congress,بین المللی belek, turkey1390/11/27
149 Investigation of chemical physical sentimental properties of pomegranate marmalade from waste material of pomegranate proportion productionInternational Food and Agricultural Congress, بین المللی belek, turkey1390/11/27
150 Application of anthocyanin extracted from barberry in food processingInternational Food and Agricultural Congressبین المللی belek, turkey1390/11/27
151 Physical properties of spray dried anthocyanin pigments of barberry (berberis vulgaris) as affected by temperature and drying aids.International Food and Agricultural Congressبین المللی belek, turkey1390/11/27
152 بررسي خواص فيزيکوشيميايي عسل شهرستان خاش در سال 1388بيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي شريف1390/09/03
153 بررسي و تعيين برخي خواص فيزيکي و مکانيکي ميوه نارنجبيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايرانملی دانشگاه صنعتي شريف 1390/09/03
154 بررسي روش هاي اندازه گيري اسيد فيتيک وکاهش آن درسبوس سه نوع گندمبيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي شريف1390/09/03
155 بررسي عوامل موثر در تخريب رنگ ميوه ها و سبزي هابيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي شريف1390/09/03
156 کاربرد امواج فراصوت در فراوري مواد غذايي به عنوان يک روش غير تخريبيبيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي شريف1390/09/03
157 ميكروانكپسولاسيون آنتوسيانين زرشك بوسيله خشك كن افشانه اي. بيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي شريف1390/09/03
158 بررسي کاربرد امواج راديويي در صنايع غذاييبيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذاييملی دانشگاه صنعتي شريف1390/09/03
159 Mycotoxins in fruits and their processed products. The 1st International symposium on mycotoxins in nuts and dried fruitsبین المللی Damghan (IRAN)1390/06/19
160 تاثير هيدراتاسيون در کاهش مقدار اسيدفيتيک سبوس گندم با دو اندازه متفاوتاولين كنگره ملي ايمني مواد غذايي، سوادكوهملی سوادكوه1390/02/29
161 بررسي مدل خشک کردن ورقه هاي نازک سيب در خشک کن لايه نازکاولين كنگره ملي ايمني مواد غذايي، سوادكوهملی سوادكوه1390/02/29
162 کاربرد آنتوسيانين استخراج شده از زرشک در فراوري مواد غذايياولين كنگره ملي ايمني مواد غذاييملی سوادكوه1390/02/29
163 بررسي خواص رئولوژيکي خمير حاوي سبوس گندم معمولي و فراوري شدهاولين كنگره ملي ايمني مواد غذاييملی دانشگاه ازاد سوادکوه1390/02/29
164 Investigating Drying Behavior of Iranian Sour Cherry In a Laboratory Fluidized Bed Dryer. International Food Congress .Novel Approaches in Food Industryبین المللی Izmir- turkey1390/02/16
165 Determination effective parameters during rhubarb hot air drying process and possibility of powder preparation from thatInternational food and agricultural congressبین المللی belek, turkey1389/11/27
166 Determination of Chemical Characteristics of Saffron In Different Area of IRAN1st International Congress on Food Technology. بین المللی Turkey1389/08/12
167 Physical properties of Sunflower Seeds1st International Congress on Food Technologyبین المللی Antalya - Turkey 1389/08/12
168 Optimization of ultrasound-assisted extraction of anthocyanins in barrbery1st International Congress on Food Technologyبین المللی Antalya - Turkey 1389/08/12
169 Rheological Characterization of Barberry Extract1st International Congress on Food Technology. بین المللی Antalya - Turkey 1389/08/12
170 Evaluation of Replacement of Vinegar by Fermented Cheese Whey in the Formulation of Mayonnaise Sauce1st International Congress on Food Technology. بین المللی Antalya - Turkey 1389/08/11
171 بررسي فرايند خشک کردن زرشک با دو روش هواي داغ و تحت خلاهمايش کشوري ايمني مواد غذايي و آشاميدنيملی ساري1389/07/21
172 محاسبه خواص هندسي و ثقلي پرتقال همايش فناوريهاي نوين غذاملی ساري1389/03/05
173 بررسي برخي خصوصيات فيزيکي دو واريته پرتقال ايراننجمين سمينار امنيت غذايي، سوادکوهملی سوادکوه1388/09/27
174 توليد يک چاشني براي غذاهاي پروتئيني با استفاده از پودر ريواسپنجمين سمينار امنيت غذايينا مشخص سوادکوه1388/09/26
175 Optimization of Rhubarb Drying Process For Preparetion of Rhubarb Powder19th International Congress of Nutritionبین المللی Thailand- Bangkok1388/07/17
176 A study on extraction methods of barberry pigments19th International Congress of Nutrition,بین المللی Thailand- Bangkok1388/07/17
177 Production a Natural Colour of Barberry Pigments1st International Congress of Food Hygieneبین المللی Tehran –Iran1385/01/23
    بازگشت −>
Footer آمار بازدیدها کاربران اينترنت Valid XHTML Valid CSS