صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 14:01  -   1389/07/14 ارسال به دوستان

دکتر انوشه، استاد روانشناسی: شبکه فارسی 1در حال نابودی بنیان های خانواده است

ارتباط دختر و پسر اگر بدون هدف باشد حتا با ضمانت نداشتن رابطه جنسی، هیچ تضمینی برای سالم ماندن روح نیست .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، دکتر انوشه ، استاد مطرح روانشناسی کشور که در نشست علمی تخصصی با موضوع آسیب شناسی روابط دختر و پسر در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین سخنرانی می کرد با اشاره به برنامه های گسترده دشمنان برای سست کردن اعتقادات مذهبی در بین خانواده های ایرانی گفت : شبکه فارسی 1 در حال نابودی بنیان های خانواده است و با برنامه ریزی دقیق روانشناسی در حال مباح نشان دادن روابط نامشروع در خانواده ها و شکستن قبح خیانت همسران به یکدیگر و ترویج روابط جنسی دختر و پسر است در حالی که مراکز فرهنگی در کشور ما هنوز متوجه این بحران نشده اند .

این استاد روانشناسی با اشاره به ارتباط دختر و پسر در جامعه ی ایرانی اظهار داشت : ارتباط دختر و پسر اگر بدون هدف ازدواج کردن باشد ؛ حتا با ضمانت نداشتن رابطه جنسی ، مطمئناً هیچ تضمینی برای سالم ماندن روح ندارد و صدمات و خسارت های وارده به این قشر بسیار سنگین و پرهزینه خواهد بود .

وی تعیین ازدواج به عنوان هدف نهایی برای جوانان را خطرناک دانست و گفت : بسیاری از جوانان ما بعد از مدتی پس از ازدواج از یکدیگر طلاق می گیرند ، به این دلیل که ازدواج و وصال یکدیگر را هدف نهایی خود می دانستند؛ و بعد از ازدواج دیگر هیچ هدفی برای خود ندارند و بعد از مدتی به این نتیجه می رسند که باید طلاق بگیرند ، یعنی لذت وصال در مسیر وصل است نه در خود نقطه وصل و اگر ازدواج هدف نهایی جوانان بشود به مشکل برمی خورند .

وی افزود : ازدواج باید دلیل و هدفی برای رسیدن به خدا و شناخت پروردگار باشد ازدواج یک سفر عقلی و عشقی برای پیدا کردن و اوج گرفتن به سوی معبود است.

دکتر انوشه ایرانی ها را از نجیب ترین افراد در بین ملت ها و تمدن های مختلف  دانـست و خاطر نشان کرد : نجابت، آزاده گی و برخورداری از اعتقادات مذهبی از ویژگی های جوانان ایرانی است و نباید اجازه داد دشمنان نجابت را از جوانان ما بگیرند .

وی یادآور شد : جوانان ما باید بدانند اگر از مسیر خداوند، اخلاق، اصول و معرفت فاصله بگیرند، باخته اند.امیدوارم قبل از این که سر جوانان ما به سنگ بخورد پایشان به سنگ بخورد. چرا که جوانان ما فرصت چند بار اشتباه کردن را ندارند .

دکتر انوشه سپس ویژگی ها و تفاوت دختران و پسران را به لحاظ روانشناسی تشریح کرد وادامه داد : آقایان اساساً به سکوت و خانم ها به گفت وگو علاقه مند هستند و آقایان در سکوت مشکلات خود را حل می کنند در حالی که خانم ها با گفت گو به حل مسائل شان می پردازند . در تحقیقات علمی مشخص شده که آقایان به طور میانگین نزدیک به 14 هزار کلمه در روز و خانم ها بیش از 26 هزار کلمه در روز حرف می زنند . زنان باید بدانند پیله کردن به محض ورود مرد به خانه باعث بسیاری از بحران های خانوادگی می شود به همین دلیل لازم است خانم ها یک ساعت اجازه استراحت به همسر بدهند بعد با او صحبت کنند .

دکتر انوشه کسب رضایت خداوند را از مهم ترین وظیفه انسان ها دانست و بر نقش دانشگاه ها به عنوان یک مکان فرهنگ ساز تاکید کرد و اظهار داشت : دانشگاه یک مکان مقدس و فرهنگ ساز است و نردبان علم تا مادامی که به دیوار ایمان تکیه نداشته باشد به بام حقیقت منتهی نخواهد شد .

وی در پایان با اشاره به هفته دفاع مقدس و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی، جوانان ایرانی را ادامه دهنده راه شهدا دانست و گفت : شهدای ما قبل از این که پایشان را روی مین بگذارند ؛ پای روی "من خود" گذاشتند و جوانان ما نیز در حال حاضر باید ادامه دهنده ی راه شهدا باشند و اگر بر غرورهای کاذب خود غلبه کنند با تکیه بر خدا و ائمه می توانند در مسیر آنان حرکت کنند .

این نشست با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و نیروی انتظامی استان قزوین برگزار شد .

عکس: محمدباغبان آقایی

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها