صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 02:07  -   1400/02/12 ارسال به دوستان

جشنواره قرآنی پویش ملی در بهشت

دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور در نظر دارد جشنواره قرآنی پویش ملی #در_بهشت را بصورت کشوری برگزار نماید، و به بهترین برنامه‌های قرآنی با داوری داوران کشوری جوایز نفیسی را اهدا نماید.
جهت شرکت در این جشنواره کافی است لوگوی پویش ملی #دربهشت را در کنار بنرهای مجازی و یا کلیپ‌های محتوایی خود قرار دهید.در این برنامه می‌توانید تولیدات خود را در قالب کمیته های تخصصی کتابخوانی، محتوا سازی، تفسیر، مستند سازی، کارهای جهادی و مومنانه و پادکست، کلیپ، و شعر و عکس نوشته و.... ارسال نموده و در جشنواره پویش ملی #دربهشت شرکت نمایید.
جهت اطلاعات بیشتر به سایت ذیل مراجعه فرمایید.
 اثار خود را با انتخاب هشتک #در_بهشت و به آیدی @dar_behesht همراه با  اطلاعات شخصی خود اقدام نمایند.
اطلاعات شخصی شامل (نام نام خانوادگی، شماره همراه، استان، شهر، دانشگاه) می‌باشد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها