صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 16:36  -   1400/02/12 ارسال به دوستان

برتری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در اولین مرحله کشوری کرسی های آزاد اندیشی

اولین مرحله کشوری رقابت های کرسی آزاد اندیشی دانشجویی که به صورت مجازی برگزار شد؛ با پیروزی تیم واحد قزوین مقابل تیم واحد ایلام به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر مهران چگینی، دبیر اجرایی کرسی آزاد اندیشی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت : در این مرحله که با موضوع " با اتکا به ظرفیت های داخلی می توان بر مشکلات فائق آمد" برگزار شد؛ تیم اقتصاد کارآمد به عنوان موافق با ترکیب سید علیرضا توکلی به عنوان سرگروه و خاطره بخشی، رضا زیرکی و مبینا خلیلی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شدند با امتیاز 18/4در برابر تیم واحد ایلام با امتیاز 16/6به برتری دست یابند.

وی افزود: هم چنین تیم مهدوی دیگر تیم استان که از واحد تاکستان در این رقابت ها شرکت کرده بود از راهیابی به دور بعد باز ماند.

دبیر اجرایی  رقابت های کرسی آزاد اندیشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در پایان یادآور شد: مرحله بعدی رقابت تیم های استان قزوین در روز شنبه18 اردیبهشت ماه و به صورت مجازی با رقابت 3 تیم از استان قزوین و قرعه استراحت برای یک تیم، ادامه پیدا می کند.

گفتنی است؛ این مرحله با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی صفی خانی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در اتاق شورای سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد و اعضای تیم داوری و تیم مخالف به صورت مجازی در این مسابقه حضور پیدا کردند.

شایان ذکراست؛ این رقابت ها با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از اسفند ماه 1399 آغاز شده و در حال پیگیری است.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها