صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 15:33  -   1400/03/09 ارسال به دوستان

در پایان مسابقات کرسی های آزاد اندیشی و در بین 1458 تیم به دست آمد؛
کسب دو مقام برتر توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین

در پایان مرحله نهایی کرسی های آزاد اندیشی که با حضور یک هزار و 458 تیم از دانشگاه های آزاد اسلامی کشور برگزار شد؛ دو تیم از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین موفق شدند با کسب عناوین برتر، افتخاری دیگر برای این دانشگاه به دست آورند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر مهران چگینی، دبیر اجرایی رقابت های کرسی آزاد اندیشی دانشگاه های آزاد اسلامی استان، گفت: اولین دوره مسابقات کرسی های آزاد اندیشی با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور یک هزار و 458 تیم از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار شد که در نوع خود بی نظیر است.

وی افزود: پس از برگزاری مرحله استانی، 287 تیم به مرحله کشوری راه پیدا کردند و در 6 محور سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، سلامت و هنر و معماری، تیم های برتر در فضایی دوستانه و صمیمانه با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان دو تیم "نسیم حیات" از واحد تاکستان و تیم "نگاه نو" از واحد قزوین موفق شدند به ترتیب عنوان های دوم و چهارم این مسابقات را کسب کنند.

دکتر چگینی یادآور شد: در مرحله نهایی این مسابقات تیم "نسیم حیات" دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان از استان قزوین در برابر تیم "پرستاران" از واحد ملایر از استان همدان قرار گرفت که در پایان نتیجه را به حریف خود واگذار کرد و عنوان دومی این مسابقات را به دست آورد.

وی خاطرنشان کرد: این کرسی در محور سلامت و با عنوان "در واکسیناسیون سراسری کرونا، اولویت با استفاده از واکسن های داخلی است" برگزار شد و تیم "نسیم حیات" به عنوان تیم موافق در این مسابقه حضور پیدا کرد.

دکتر چگینی ادامه داد: در این مسابقه که به صورت مجازی برگزار شد، سیده نیلوفر سیدنژاد به عنوان سرگروه، رضا موسیوند، سیده محدثه حسینی و نگار جوادی به عنوان عضو در تیم "نسیم حیات" حضور داشتند.

دبیر اجرایی رقابت های کرسی آزاد اندیشی دانشگاه های آزاد اسلامی استان، گفت: در کرسی دیگر تیم " نگاه نو" از واحد قزوین در برابر تیمی از واحد ملایر استان همدان قرار گرفت و با واگذار کردن نتیجه، عنوان چهارم این دوره از مسابقات را به دست آورد.

وی تصریح کرد: این کرسی در محور هنر و معماری و با عنوان "با توجه به شرایط موجود، امکان پیاده سازی معماری اسلامی در حوزه مسکن و شهرسازی وجود ندارد " برگزار شد که تیم " نگاه نو" به عنوان منتقد در این مسابقه حضور داشت.

دکتر چگینی ادامه داد: در تیم " نگاه نو" جواد حیدریان به عنوان سرگروه، سعیده مظاهری، ابوالفضل نجفی و یاسمن ژاله به عنوان عضو شرکت داشتند.

وی در پایان با تشکر از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان و معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد قزوین و واحدهای تابعه، گفت: امیدواریم با توجه به حمایت های دکتر کشت کار و هم چنین دانشجویان توانمند و مستعد در این استان، در دوره های بعدی این مسابقات کسب افتخارات بیشتری را شاهد باشیم.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها