صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 20:49  -   1400/04/26 ارسال به دوستان

امروز؛ آغاز انتخاب واحد دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب واحد دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی از امروز شنبه ۲۶ تیرماه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از امروز شنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰ (مطابق جدول زمانبندی) می توانند نسبت به اخذ دروس انتخابی در دوره تابستان اقدام کنند.

براساس تقویم زمانبندی انتخاب واحد دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir براساس راهنمای انتخاب واحد اقدام به ثبت درخواست اولیه برای انتخاب واحد دوره تابستان و پرداخت شهریه می کنند و پس از فعال شدن فرایند انتخاب واحد، از امروز شنبه 26 تیرماه 1400 (مطابق جدول زمانبندی) می توانند نسبت به اخذ دروس انتخابی در دوره تابستان اقدام کنند.

براساس روال جدید (فعال کردن خدمات مبتنی بر درخواست) دانشجویان لازم بود قبل از فرایند انتخاب دروس دوره تابستان، اقدام به ثبت درخواست اولیه برای کنترل مجاز بودن به انتخاب واحد و پرداخت شهریه کنند تا در روز انتخاب واحد صرفاً اقدام به ثبت دروس خود کنند. این امر در جهت تسهیل در فرایند پرداخت شهریه و انتخاب دروس برای دانشجویان درنظر گرفته شده بود.

گفتنی است در روز انتخاب واحد بعد از ثبت درخواست دانشجویان و پرداخت شهریه، دسترسی برای انتخاب دروس برای دانشجویان فراهم می شود و پیام مربوطه از طریق پیام رسان نیز به دانشجو ارسال خواهد شد.

برنامه زمانبندی انتخاب واحد دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی  به شرح زیر است:

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها