صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 23:25  -   1400/04/27 ارسال به دوستان

ثبت‌نام بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

ثبت نام بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) مقطع کارشناسی ارشد رشته های پزشکی و غیرپزشکی سال ۱۴۰۰دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی می­­ رساند، ثبت نام از امروز یکشنبه 27 تیر ماه آغاز و تا روز جمعه 22 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس   www.azmoon.org  پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد  خود حفظ کنند.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها