صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 13:54  -   1400/06/21 ارسال به دوستان

آغاز واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

از روز شنبه 20 شهریور 1400، مرحله اول واکسیناسیون کووید 19 دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در این دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مرحله که با رعایت نظم و در فضایی کاملا منطبق با پروتکل های بهداشتی در حال انجام است، دانشجویان با مراجعه به سالن ورزشی امینی این دانشگاه، دُز اول واکسن خود را دریافت می کنند.

کلیه دانشجویان متقاضی واکسینایون می بایست با مراجعه به آدرس اینترنتی: http://azadhr.healthehr.ir ضمن تکمیل فرم پایش سلامت و ثبت اطلاعات خود، برای انجام واکسیناسیون بر اساس جدول زیر به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مراجعه کنند.

گفتنی است، با تلاش معاونت علوم پزشکی و کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، 5 جایگاه مجهز برای تزریق واکسن در این دانشگاه آماده شده است.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها