صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 11:19  -   1400/07/21 ارسال به دوستان

تماشای زنده مسابقه مهیج فوتبال ایران و کره جنوبی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

برنامه تماشای زنده مسابقه فوتبال بین تیم های ملی ایران و کره جنوبی از سری مسابقات مقدماتی جام جهانی 2022  قطر، با حضور دانشجویان و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این برنامه که با حضور دانشجویان فعال کانون نشاط فرهنگی (تربیت بدنی) و مسئولین حوزه فرهنگی در اتاق دفاعیه سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی برگزار شد؛ دانشجویان در فضایی پرشور و با نشاط به تماشای زنده مسابقه مهیج بین تیم های ملی ایران و کره جنوبی از سری مسابقات مقدماتی جام جهانی 2022 قطر پرداختند.

گفتنی است؛ در پایان، مسابقه تیم ملی ایران و کره جنوبی با نتیجه مساوی 1 بر 1 به پایان رسید.

شایان ذکر است؛ این برنامه با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی، روابط عمومی و کانون دانشجویی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها