صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 14:02  -   1400/07/21 ارسال به دوستان

ابلاغ دستورالعمل بازگشت به تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل "بازگشت به تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی" را ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر معصومه طباطبایی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل «بازگشت به تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها ابلاغ کرد.

براساس این دستورالعمل، ادامه تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به دلایل مختلف از ادامه تحصیل باز مانده اند از جمله ترک تحصیل کرده، عدم مراجعه داشته و یا در صورت قبولی ثبت نام نکرده اند و یا انصراف داده اند، در صورت مراجعه از تاریخ 1400/7/1 تا 1401/6/31، با ثبت مرخصی بدون احتساب در سنوات در نیمسال یا نیمسال های عدم مراجعه، بلامانع است.

این دستورالعمل شامل دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فقط پایان نامه و رساله آنها باقی مانده، نمی شود، لذا برای این دانشجویان برابر ضوابط و مقررات آموزشی و با رعایت قوانین نظام وظیفه (درخصوص آقایان) تصمیم گیری به عمل می آید.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها