صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 13:19  -   1400/08/13 ارسال به دوستان

بیانیه تشکل های اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت سالروز یوم الله ۱۳ آبان

آنچه ما با آن مخالفیم عبارت است از حاکمیّت ظلم و طغیان و استکبار؛ «آمریکا» که میگوییم یعنی این؛ مخصوص آمریکا هم نیست. امروز البتّه قلّه‌ی طغیان و استکبار و طاغوت، آمریکا است که درواقع در دست صهیونیست‌ها -نه دولت صهیونیستی؛ در دست ثروتمندان و کمپانی‌دارهای صهیونیست- دارد می چرخد. هر کشور دیگری هم همین رفتار را داشته باشد این [طور] است. ما با هیچ ملّتی به عنوان ملّت مخالفتی نداریم؛ با هیچ نژادی، با هیچ ملّتی؛ ما با استکبار مخالفیم، با ظلم مخالفیم، با طغیانعلیه ارزشهای انسانی و الهی مخالفیم. امروز آمریکا مظهر اینها است؛ مظهر ظلم است، مظهر استکبار است، لذاست که در دنیا هم منفور است.

رهبرمعظم انقلاب 1398/11/29

ماندگار شدن یوم‌الله سیزدهم آبان ماه در طول دوران پرافتخار حیات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نشانه هوشمندی و بصیرت همیشگی ملت ایران در برابر سیاست‌های استعماری و استکباری امپریالیسم آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل می باشد.اکنون با گذشت بیش از 4 دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی همچنان شاهد دشمنی‌های مکرر و توطئه‌های ضد بشری رژیم تروریست پرور آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی هستیم. اقدامات سال‌های اخیر نظام سلطه به رهبری آمریکای جنایتکارنظیر اِعمال تحریم‌های ظالمانه برکشورعزیزمان، مانع تراشی در پیشرفت هسته‌ای، ترور دانشمندان هسته‌ای و سردارشهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، طرح دسیسه‌های گوناگون نظیر ایجاد فتنه، اغتشاش و نا امنی در کشور به شیوه‌های مختلف از قبیل حمله سایبری به سامانه توزیع بنزین در کشور که به دیوار محکم بصیرت مردم ایران اصابتنمود و نیزسرقت نفتکش که با اقدام مقتدرانه جان برکفان دلاور نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دریای عمان ناکام ماند،نمونه‌هایی از عداوت ورزی همیشگی آن‌ها است. اما مردم و نظام مستحکم جمهوری اسلامی ایران علیرغم مشکلات مذکور باتأسی از آرمان‌های حضرت امام (ره) و رهنمود‌های داهیانه رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در طول سالیان مقاومت و پیروزی در مواجهه با نقشه‌های پلید دشمنان، آثار افول ابهت پوشالی و شیطانی آمریکا را به جهانیان عیان ساخته اند.

تشکل های اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن گرامیداشت یوم الله 13 آبان و یاد و خاطره امام راحل (ره)، شهیدان و ایثارگران گرانقدر انقلاب اسلامی به ویژه شهدای والامقام دانش آموز و دانشجو و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله‌ العظمی خامنه‌ای «مد ظله العالی» وبا  تأکید بر انجام رسالت معلمی در جهت فراهم سازی  بسترهای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب در اجتماع بزرگ ضد استکباری شرکت نموده و از درگاه پروردگار متعال مسئلت دارد که امواج توفنده بیداری اسلامی و ملت های مستضعف،کاخ ستم طواغیت و شیاطین مستکبر را درهم کوبد.

تشکل جامعه اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی قزوین - تشکل اسلامی بانوان فرهیخته (اساتید) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها