صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 15:37  -   1400/09/01 ارسال به دوستان

سرگرد حسین فیضی، مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان:
بسیج، همیشه در خدمت به مردم پیشرو بوده است

مراسم گرامی داشت هفته بسیج به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، معاونت فرهنگی و دانشجویی و بسیج کارکنان این دانشگاه و با حضور مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، سرگرد حسین فیضی، مسئول سازمان بسیج ادارات و کارکنان استان، ضمن گرامی داشت هفته بسیج در سخنانی با تشکر از مدیران دانشگاه برای برگزاری این مراسم، به تاریخچه تشکیل بسیج اشاره کرد و گفت: امام (ره) در اوایل انقلاب به این نتیجه رسیدند که بایستی یک نیرویی در کنار سپاه برای حفظ دست آوردهای انقلاب حضور داشته باشد و به همین منظور دستور تشکیل سازمان بسیج مستضعفان را در آذر 58 صادر کردند.

وی افزود: بسیج از ابتدای تشکیل خود تاکنون در صحنه های متعدد، هم چون دوران دفاع مقدس، بازسازی بعد از جنگ، کمک به سیل زدگان، زلزله و در شرایط امروز کرونایی حضور داشته و جزو نهادهای پیشرو و جلودار برای خدمت به مردم بوده است.

شهید سردار سلیمانی، پرورش یافته مکتب بسیج است

مسئول سازمان بسیج ادارات و کارکنان استان، در ادامه بسیج را دارای فرهنگ و مکتبی برگرفته از ائمه اطهار (ع) دانست و یادآور شد: در این مکتب چهره های شاخصی پرورش یافته اند که شهید سردار سلیمانی از جمله این شهدا است.

وی در پایان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خطاب به استادان و دانشجویان گفت: ایشان بارها در بیاناتشان، از استادان به عنوان فرماندهان و از دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم یاد کرده اند. به همین دلیل قشر فرهیخته دانشگاهی نقش بسزایی در مبارزه با تهاجم فرهنگی بر عهده دارند.

گفتنی است، تقدیر و اهدای لوح و جوایز به کارکنان بسیجی نمونه، نفرات برتر مسابقه سوره لقمان و نفرات برتر جشنواره شعر امید با حضور مسئولان دانشگاه و سپاه ناحیه امام حسن (ع) شهرستان قزوین و حضور در مزار گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از دیگر برنامه های این مراسم بود.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها