صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 09:15  -   1400/09/09 ارسال به دوستان

در نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی به دست آمد؛
کسب دو عنوان برگزیده و درخشش کم نظیر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب دو عنوان برگزیده، درخشش کم نظیری داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مراسم اختتامیه این رویداد که با حضور دکتر محمد مهدی طهرانچی، ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و در سالن همایش‌های کتابخانه زنده یاد دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، از نفرات برتر نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی با اهدای تندیس و لوح، تقدیر به عمل آمد. که در بین نفرات برگزیده، آیدین شهبازی و غزل قربانی از دانشجویان این دانشگاه موفق شدند با کسب دو عنوان برگزیده، افتخار دیگری برای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین کسب کنند.

گفتنی است، این رویداد به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و با مشارکت سایر بخش‌ها برگزار و پس از ارسال ۶۰۰ اثر از واحدهای دانشگاهی به دبیرخانه این جشنواره و پس از داوری‌های فنی، در نهایت ۶۰ اثر انتخاب شد. در ادامه دانشجویان در یک دوره سه ماهه آموزش‌های لازم را کسب کردند.سپس از این تعداد 60 اثر انتخاب شده و در نهایت 5 تیم به عنوان برگزیده انتخاب شد. که آیدین شهبازی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در محور آفرینش‌های خلاق موفق به کسب تندیس و لوح تقدیر و جزو نفرات برگزیده این رویداد شد.

آیدین شهبازی دانش آموخته رشته عمران در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در خصوص طرح خود گفت: طرح من در حوزه خلق و تولید حداکثری هرآنچه که نیست و وجود خارجی ندارد توسط طراحی، مدل سازی اولیه، قالب گیری، ریخته گری و تولید انبوه می باشد.

شایان ذکر است، در این رویداد غزل قربانی از دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی این دانشگاه نیز موفق شد در حوزه تذهیب با دریافت لوح تقدیر به عنوان یکی از نفرات نهایی راه یافته به این رویداد شناخته شود.

وی در خصوص طرح خود گفت: من در حوزه تذهیب در این رویداد شرکت کرده بودم و طرحی برای استفاده بیشتر از این هنر در زندگی و معرفی به بقیه کشور ها داشتم هم چنین طرح من ایجاد یک شرکت هنری برای طراحی های مربوط به تولیدات مختلف روزمره مثل لباس، صنایع دستی، صنعت نساجی، دکوراسیون داخلی و ... است، که با این کار به هویت بخشی فرهنگی در داخل و خارج می توان کمک بسیار زیادی کرد .

گفتنی است، در مراسم اختتامیه این رویداد، دکتر علی اکبر طارمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز حضور داشت.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها