صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 14:03  -   1400/10/12 ارسال به دوستان

راهنمای آزمون غیرحضوری (مجازی) دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400

امتحانات تمامی مقاطع تحصیلی در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 از روز شنبه 10/18/1400 لغایت پنجشنبه 30/10/1400 برای گروه غیر پزشکی به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه وادانا http://vadana12.iauec.ac.ir برگزار می گردد. لازم به ذکر است دروس عمومی گروه پزشکی نیز در تاریخ 18/10/1400 لغایت 30/10/1400 به صورت غیر حضوری در سامانه وادانا برگزار می گردد .سامانه مذکور تمامی پروتکل های استاندارد برگزاری آزمون غیرحضوری از جمله تعریف بازه زمانی امتحان، وقت امتحان، نمایش سوالات و بارگذاری پاسخنامه توسط دانشجو بلافاصله بعد از اتمام امتحان را دارد.

راهنماي آزمون غیرحضوری امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی1401-1400:

دانشجویان محترم لازم است؛ از صحت نام کاربری(شماره دانشجویی) و رمز ورود( کدملی) خود در سامانه اطمینان حاصل نمایند. مشاهده و اطمینان از برنامه امتحانی قبل از شروع امتحانات ضروری است.

لازم است؛ دانشجویان جهت اخذ برگه پاسخنامه عادی امتحان به صورت فايلPDF و برگه پاسخنامه شطرنجی امتحان نقشه کشی و رسم فنی به صورت فايل PDF و همچنین اخذ برگه پاسخنامه ایزومتریک برای امتحان نقشه کشی و رسم فنی به صورت فايل PDF از لینک های زیر اقدام نمایند.

اخذ برگه پاسخنامه عادی امتحان به صورت فايل PDF

اخذ برگه پاسخنامه شطرنجی امتحان نقشه کشی و رسم فنی به صورت فايل PDF

اخذ برگه پاسخنامه ایزومتریک امتحان نقشه کشی و رسم فنی به صورت فايل PDF

جهت رویت سوالات امتحانات غیر حضوری(مجازی) پس از ورود به سامانه وادانا و قبل از پیوستن به کلاس درس مربوطه روی آیکون سوال امتحان پایان ترم درس مورد نظر کلیک نموده، شروع به پاسخگویی نمایید.

ضرورری است ارسال پاسخنامه توسط دانشجویان فقط از طریق سامانه وادانا و در قالب PDF صورت گیرد.

*تذکر1: توصیه می شود برای جلوگیری از بار ترافیکی پايان امتحان، بلافاصله پس از اتمام پاسخ به سوالات، نسبت به شماره گذاری صفحات پاسخنامه و بارگذاری آن اقدام نمایید.

*تذکر2: 15 دقیقه انتهای هر امتحان، صرفا برای آماده سازی فایل های پاسخ نامه، تبدیل فرمت آنها بهPDF  و آپلود فایل های پاسخنامه در سیستم وادانا در نظر گرفته شده و به محض پایان زمان امتحان، امکان آپلود پاسخنامه وجود ندارد و عدم آپلود پاسخنامه به منزله غیبت در امتحان خواهد بود.

نحوه اعلام و اطلاع رسانی نمرات از طریق سامانه آموزشیار http://edu.iau.ac.ir می باشد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها