صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 12:27  -   1400/10/20 ارسال به دوستان

محمد مهدی اعلایی، استاندار قزوین:
برای حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اعلام آمادگی می کنیم/ این دانشگاه یکی از دانشگاه های خوشنام و پیشرو در کشور است

هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در استانداری ، با محمد مهدی اعلایی، استاندار قزوین دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دیدار که در سالن اجتماعات سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، استاندار با مثبت ارزیابی کردن فعالیت ها و عناوین کسب شده در زمینه های علمی، آموزشی و پژوهشی توسط این دانشگاه را در سطح کشور باعث افتخار دانست و گفت: یکی از دانشگاه هایی که در استان قزوین توانسته در راستای ارائه خدمات به مردم استان و کشور نقش بسیار ارزنده ای ایفا کند، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است و جا دارد از همه کسانی که در این دانشگاه زحمت می کشند، تقدیر و تشکر کنم.

وی در ادامه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را یکی از دانشگاه های خوشنام و پیشرو در کشور دانست و خاطرنشان کرد: در دنیای امروز دانشگاهی موفق است که در جهت کارآفرینی گام بردارد و این دانشگاه در این حوزه فعالیت های بسیار خوبی داشته و دارد.

اعلایی یادآور شد: دانشگاه ها باید این نکته را در نظر داشته باشند که کارآفرینی به معنای ایجاد اشتغال نیست بلکه ارزش آفرینی و تربیت نیروهای متخصصی و دارای مهارت که توانایی ایجاد شغل را دارند مدنظر است.

وی افزود: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با طرح هایی هم چون ایجاد دانشکده های مهارتی، حمایت از شرکت های دانش بنیان و توجه به رشته های کاربردی و مهارتی در این راستا گام های بسیار خوبی برداشته و با توجه به زیرساخت های مناسب می تواند به عنوان یکی از دانشگاه های پیشگام در کشور و منطقه مطرح باشد.

استاندار سپس با تاکید بر اعلام آمادگی مجموعه استانداری برای حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: امیدوارم زمینه ای فراهم شود تا در آینده ای نزدیک به همراه معاونین از امکانات و ظرفیت های این دانشگاه بازدیدی داشته باشم.

اعلایی در ادامه جذب دانشجویان خارجی را در این دانشگاه قابل تقدیر و تحسین دانست و اظهار داشت: مطمئنا با جذب دانشجویان کشورهای منطقه می توانیم در راستای تحکیم و توسعه روابط و هم چنین درآمدزایی برای استان گام های بسیار خوبی برداریم و در این راستا استانداری می تواند زمینه حضور سفرای این کشورها را در استان و هم چنین بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را فراهم کند.

وی در پایان با اشاره به پتانسیل واحدهای این دانشگاه در سطح استان به ویژه در منطقه ویژه اقتصادی تاکستان گفت: می توان با برنامه ریزی مناسب، منطقه ویژه اقتصادی تاکستان را به منطقه ویژه دانشگاه های بین المللی تبدیل کرد و در این خصوص آماده ارائه طرح های پیشنهادی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین هستیم.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها