صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 09:17  -   1400/10/23 ارسال به دوستان

آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 1400 دانشگاه آزاداسلامی

ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 1400 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به مصوبه نوزدهمين جلسه مورخ 1400/10/11 شوراي سنجش و پذيرش دانشجو در دوره‌هاي تحصيلات تکميلي، مقرر گردید مرحله تکمیل ظرفیت برای رشته محل هایی که ظرفيت آنها خالي مانده، همراه با رشته محل‌هاي جديد انجام شود. آن دسته ازداوطلبان شرکت کننده درآزمون کارشناسی ارشد سال 1400 که براساس کارنامه صادره ازسوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل های دایر در این دانشگاه می باشند می توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته از روز چهار‌شنبه 22 دی ماه تا روز دو‌شنبه 27 دی ماه، با مراجعه به سامانه https://cs.azmoon.iau.ac.ir/Account/Login نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته/ محل از مجموعه‌هاي امتحاني مجاز اقدام نمایند .

گفتنی است، داوطلبان می بایست ابتدا دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند. در ضمن داوطلبان پس از انتخاب رشته/ محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ نمایند.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها